Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A 7alvó Iskolakerülő

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnap bejelentett Google Chrome OS nyílt forráskódú, forráskódja elérhető Chromium OS néven. A gdgt oldaláról elérhető egy VMware image, amit VirtualBox segítségével kipróbáltam. Maga a gép nagyon gyorsan indul, ez valódi hardveren még gyorsabb lesz. Tényleg csak pár…..
A blog ide költözött. Új sablon, új tárhely.....
Geekblog Mert oly sötét az éj 2. 2009.08.24 00:00:00
Félsz lemenni a pincébe? Mindössze tíz lépcső lefelé... Éjjel nézd! ..
 Elkezdődött a Robert Rodriguez felügyeletével készülő Machete forgatása a texasi Austinban, amelyről most itt vannak az első képek. Machete (Danny Trejo) egy hidegvérű mexikói bérgyilkos. Egy drogbáró (Steven Seagal) megzsarolása után épp Texas utcáin barangol,…..
Geekgasm AVATAR teaser 2009.08.22 15:20:35
Lássuk be, ha Cameron egyszer beindul, akkor kő kövön nem marad. Mindenki emlékszik a Terminator-filmekre, a Titanic-ra, az Aliens-re, és remélem emlékszik még valaki a True Lies-ra (egyik nagy kedvencem). Ha ez az ember csinál valamit, azzal minimum történelmet ír. Most itt van az…..
A 7alvó Iskolakerülő 2009.08.22 15:35:34
Nyilván számítani lehetett rá, hogy lesznek olyanok, akik elkomolykodják a Blog.hu múltkori bulijáról kiszivárgott történést: vagyis hogy a Blog.hu bloggerigazolványt adott a jelenlévőknek. Persze csak azoknak, akik a tréfásnak gondolt kérdőívet legalább alapszinten ki…..
A 7alvó Iskolakerülő 2009.07.23 14:32:16
@blog.sancho.hu: Hehe! Én pedig bedőltem ennek a sz@rságnak sajna... :( Szégyenlem is magam.

De nem fogom fel még mindig, miért is kell félrevezetni az olvasót. Miért nem lehet valós dolgokat leírni? Ezek szerint a indexen megjelenő híreket sem lehet teljesen komolyan venni.(legalábbis én nem fogom)

Kezdem megtapasztalni, amit már páran említettek nekem korábban. Csak az zavar kicsit, hogy ilyenkor lehülyézik azt aki kicsit is komolyan vette. Szerintem meg az a szánalmas, hogy valaki ebben leli örömét.

Na részemről a témát lezártam.