Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n_o_r_b_e_r_t_o

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész klub szinten hanyatlik a blogolás és bennem sincs már akkora lelkesedés, mint amikor elkezdtem. Volt pár biztató szó, de amúgy általánosságban a nagy semmi. Mostanában egészen váratlan helyekről jöttek noszogató kérések, így újra fellobbant a láng, még ha nem is olyan intenzitású, mint az…..
n_o_r_b_e_r_t_o 2012.11.28 08:50:59
Sok minden történt, megfogadtam, nem írok addig amíg nincsen meg a jogsim! Ezt be is tartottam. :)Műszaki: Sikeres műszaki vizsgát tett a kisautó! :D Végre valahára, a tervezettnél 2 évvel később, de nem bántam meg a belefeccölt, töménytelen munkát, remélem megérte. A…..
n_o_r_b_e_r_t_o 2011.09.18 08:05:43
  Egy ideje nagy csend a kocsi körül, ennek oka az, hogy megfogadtam, akkor írom a következő bejegyzést, ha járóképes az autó. Motor:A motort több mint egy éve szedtem ki azzal az okkal, hogy olajos, nekem nem tetszik. Ebből végül az lett, hogy teljesen szétszedtem és…..
 Ideje lenne írnom, hanyagoltam a blogot az utóbbi időkben. Rájöttem, hogy a legdrágább dolog a világon az idő... amiből sajnos nagyon kevés van és egyre csak fogy...Suli miatt és egyéb elfoglaltságaim miatt alig-alig volt/lesz időm a kocsira sajnos... Hála az égnek március…..
Végre ismét van egy kis időm beszámolót írni kisautóm hogylétéről, mellyel megint csak nagyon sokadt haladtunk az utóbbi időben.Előző postomban említést tettem az oldalfalak felkerüléséről, szerencsére lehetőségem volt eljutni a tett helyszínére, és készítettem pár…..
n_o_r_b_e_r_t_o 2011.01.16 21:07:57
kispolszki felújítás Újra itt 2010.11.16 20:55:00
 Már 3 hónapja nem írtam, ez belátható annak, hogy elkezdődött a suli és rohadtul semmi időm nincsen a kocsikra.Fehér kisautó átkerült a garázsba, hogy biztonságos helyen vészelje át a telet. Le is takartam, persze előtte le lett mosva. :)Közben volt 1-2 bontózás, volt egy…..
n_o_r_b_e_r_t_o 2010.11.20 12:53:22
 Megint nem írtam egy ideje, ez is több okra vezethető vissza, nem mentegezőtök. :)Történt pár héttel ezelött amikor volt pár szabad órám, mondom nekiállok kipucolom a centrifugálszűrőt. Mikor kinyitottam a géptetőt, elborult az agyam, elhatároztam kiszedem a motort, mert…..
kispolszki felújítás 1986 2010.02.06 18:25:00
Eljött az a pillanat amire régóta vártam. :) De kezdjük az elején.Megláttam a hírdetést az expresszen, hát hívtam is, időpontot egyeztettünk, kimentünk Norbival megnézni a gépet, a képek alapján nagyon jól nézett ki, ott sem ért csalódást, garázsajtót kinyitva egy szép…..
Elmúlt 1 hónapban megint történt pár dolog, amit most bánok, de egyszer még hálás leszek. :) Kezdem a legelején:Voltunk szilveszter rallyn, sajnos későn mentünk, így e legjobb helyeket megszerezték már, így rossz helyről nézhettem végig a versenyt, nagyon nem történt semmi…..
n_o_r_b_e_r_t_o 2010.02.03 10:28:46
@ogy: Lakatos fogja csinálni itt nálunk, ha teljesen kész leszek a kapargatással.

@Zotyó:Mindig tanulunk valami újat már bánom kicsit, hogy nem foglalóztuk le akkor. Sírni meg mindenki tud. Főleg egy miskolci apúka... : )

Mondjuk így már teljesen igaz ,hogy az időnek nagy szerepe van.
n_o_r_b_e_r_t_o 2010.02.03 19:07:16
@Zotyó: Én is ezt gondoltam először.
Azért csak hallgat az apjára meg a bátyára remélem.

Nyáron látod megnézted volna még olcsóbban adták volna szinte vicces összegért.

Remélem, hétvégére esik vagy 40cm hó... : )

Továbbá remélem a pozitív híreket kapok mindkét féltől. : )
n_o_r_b_e_r_t_o 2010.02.04 22:04:30
@Zotyó:Emlékezet kiesés?
Feljebb már említettem:
Minden szart meg kell nézni mindig.

Rossz a hozzáállás az a baj! : )
Polski Fiat 126 felújítás 1977 2010.01.16 16:15:00
Szinte minden polszkis egyik dédelgetett álma, hogy beszerez egy szép állapotú kúpos Polskit, amit meghagy teljesen gyárinak, esetleg korhű extrákkal csinosítja. Számomra is szimpatikus dolog a veterán Polskizás, de nem sok követ mozgattam meg érte, egészen amíg használós Polski…..
Nagynehezen rávettem magamat egy újabb és egyben utolsó bejegyzésemre 2009-ben. :) Nem történt semmi különös, az autó megkapta a véglegesnek tűnő külsőt-belsőt, de azért még van mit alakítani. :)Eladtam végre a Cosmic felniket, így nem foglalnak több helyet. :P  Gyula:…..
n_o_r_b_e_r_t_o 2009.12.23 16:20:00
Végre ahogy reméltem egy polskiról lesz szó már ebben a bejegyzésben! :PAug 22-én elmentünk Langer Zsolthoz a polskiért, az Unoból már azelött kivettem az akksit és feltöltöttem, tudtam, hogy szar a polksiban és elvittük. Megnéztük először , hogy gurul-e, de tök simán ment,…..