Regisztráció Blogot indítok
Adatok
honfiviki

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, miért alakult így, de az utóbbi időben a világ különböző pontjain működő ateista szervezetek úgy próbáltak meg vitát generálni a vallási kérdésekről, hogy a buszok oldalán vett hirdetési felületeken helyeztek el provokatív üzeneteket. Itt az addicton is volt már…..
honfiviki 2010.12.04 16:34:52
@Hegyi: a hit egyben vélekedés is. a tudás megszerzésének az egyik lehetősége a vélekedés és annak alátámasztása.
Nem túlzok, ha azt mondom, hogy az RTL Klub majd egy évtizede uralja a csütörtök estéket, hiszen a Showder, valamint annak váltóműsorai, élükön a Gálvölgyi Show-val, szinte verhetetlenek voltak a TV2 számára. Azonban szeptember 23-án olyasmi történt, ami mindenképpen…..
honfiviki 2010.10.30 09:41:19
@zsírzselé: a görbéket alaposan megnézted, gondolom mert képregény szerűek, a szövegolvasással meg nem próbálkoztál, mert gondolom nem megy az értelmezés.

1. a poszt a TV2 csütörtöki térnyeréséről szól, a görbe ehhez van betéve, tegnap csütörtökről.
2. a szövegben egy szeptemberi eset van leírva a fábryról.
3. a gálvölgyi megemlítve van, de nincs illusztrálva
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..
honfiviki 2010.10.27 20:47:22
@somewhat damaged: erre az "extrapolált faszságra" annyi pénzt fizetnek a hirdetők, amit nehezen tudsz elképzelni.

csínján az "extrapolált faszság"-gal, mert éppenséggel aranyat ér.
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
honfiviki 2010.10.08 17:33:30
@Tóta W. Árpád: Árpi, a beszúrt link a polip erekciójára hibás, plusz egy zárójel van a végén.

Ha Meggyesnek eddig sikerült hatalmon maradnia, akkor ez annak is köszönhető volt, hogy van a kezében adu. Ha pedig van, akkor változás nem lesz, jön Esztergomra a Fidesz árnyékkormány.

Azt megmutatta a város, hogy Meggyes nem kell, de se több, se kevesebb nem olvasható ki.

A Fideszt nem példázza Meggyes. Meggyes egyedül bukott. A Fideszhez még a szele sem ért el. Kár összemosni ezt a kettőt.

Árpád, még [agora]-s korodból ismerlek, és akkoriban még nem néztél át a tények felett ekkora ívben.

Úgy tűnik Te is eljátszottál egy eléd rakott partitúrát, ahogy Semjén is elénekelte vala az Orbán zsoltárt.

Remélem nem kell később a fékezhetetlen agyvelőt is rád olvasni.
Új táblákat raknak ki a békéscsabai zebrákhoz, amelyeken arra figyelmeztetik a kerékpárosokat, hogy szálljanak le a nyeregből. A jelzések nem az autóutakra, hanem az azokat keresztező gyalogátkelőkre vonatkoznak. A Békéscsabai Városi Baleset-megelőzési Bizottság döntött úgy,…..
Gyerektrend Fehéret, csipkével 2009.07.03 14:58:00
Keresztelőre készülünk, D. lányom van soron, aki három éves. Nem tudok ezért elmenni szó nélkül, emellett a Coco&Ginger ruha mellett. Ezt a ruhát, konkrétan és pontosan ezt akarom a keresztelőre D.-re. Még hisztizni is fogok mindjárt. Persze esélyem sincs, de a szív belesajog,…..