Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Közalkalmazott

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..
Van ez az üdülési csekk.Már akinek...Hallottam egy cégről - állami cég, közalkalmazottakkal - (nem tudom, a hír igaz-e), ahol nem egységesen jár mindenkinek. Nekem ez fura, bár nem néztem utána részletesen. Ugyanazon cég egyik részlegén senki nem kapott, senki, azaz senki, más…..
Nem tudom, igaz-e...Van egy cég - állami cég, közalkalmazottakkal - ahol az egyik "telephelyről" berendelték a "gazdasági vezetőt" a központba. A központ sok km a telephelytől, mégtöbb a kollega lakóhelyétől, gondoltuk mi, ez aztán a kiszúrás, utazhat sok-sok…..
A legtöbb (vulgár)marketinges tanácsadó azt ajánlja, hogy csinálj valami ingyenes anyagot, tedd fel a webre, de csak annak add oda, aki megadja a nevét és az e-mail címét. Így az ingyenes anyag segítségével adatbázist építesz, ráadásul olyanoknak az elérhetőségét tudod meg,…..
Közalkalmazott 2009.07.23 12:46:44
@$Norbert$: "Örülnék ha egyszer már az eredményeidről is olvashatnék vagy legalább egy munkádat láthatnám, Te igen nagy marketinges!"

hát ez jó, Dollár úr:))
Bagoly mondja?
Sokszor, sok helyen olvashattunk már közalkalmazotti, köztisztviselői érdekességekről. Mindenki hallott már történeteket, én meg is élem őket...Igyekszem beszámolni ezekről, cégnév nélkül, Titeket is kérlek, osszátok meg élményeiteket! ..