Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andalas

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kedves Cukiság blog!Régóta követem a blogotokat, küldtem már be korábban is képeket, akkor az egyik kutyánkról. :) Most kicsit más jellegű képekkel szeretnék kedveskedni nektek, mostanában eléggé kutya-macska-madár dömping volt, gondoltam, elérkezett az idő, hogy a kis…..
andalas 2011.09.16 13:48:42
@dayvan_cowgirl: Szerintem ne nagyon gyakorold a kézhez szoktatást! Ahogyan az előttem szóló beavereater nagyon jól tudja, hazánkban minden hüllő védett, ezért otthoni tartása tilos!Ahol találtad ott engedd el!

Szép napot!
andalas
Bréking nyúz: most kaptam meg a ma délelőtti mentési adatsort: 7980 példány. És itt Budán épp most ered el az eső. Este megyünk ki mert lehet hogy még fokozódni fog a tömeg.... A bejegyzést frissítem amit visszaérünk este (na jó akkor lehet hogy nem, mert néha aludni sem árt)  2011.03.17 esti…..
"Lefényképeztem egy sünit, akit hetek óta etetünk macskatáppal a budai várban. Elég kicsike, valószínűleg idén születhetett. Nem adunk neki sok tápot, inkább csak kipótoljuk azt a kaját, amit keresgél. Viszont annyira ízlik neki, hogy most már ha meghallja a…..
andalas 2010.10.27 13:58:43
@keniz: Szia! Akkor egyre gondoltunk úgy látom! :) Mivel Neked hasonló sünid van, kérlek segíts a döntésbe, melyik faj is lehet a képen látható!
Szép napot!
andalas 2010.11.02 13:27:53
@Ma-ggie: Szia! Most még jön pár nap jó idő, sok kajával megpróbálhatod feltáplálni őket. De még így sincs túl sok esélyük arra, hogy túléljék a telet, főleg, hogy azt írtad, van a fehér süninél kisebb is! Sajnos az 50-70 dkg még kevés a téli álom sikerességéhez!

Üdv: Andalas
Zokni, a patkány egy szem szotyiért harcol. Finom balettmozdulatokkal, ami nem árt, mert ha rosszalkodik, "mehet vissza a baletbe ugrálni"!..
andalas 2010.07.16 20:29:58
@fraki: OK, most már tudjuk, fos vagy!! :D

Zokni meg aranyos! ;)
A San Diego-i állatkert óriás panda kölyke szeptember tizedikén volt 1.76 kiló. Ahogy az első képen a bajuszára tapadt tejből is látszik, szépen eszik, bár még nem erős eléggé ahhoz, hogy járjon, ezért teljes mértékben anyjától, Bai Yuntól függ. Az alsó képen a Smithonian…..
andalas 2009.09.20 21:37:59
Nyári, vizes pályázatunk második versenyzője Gombócka, a sün. "Gombócka fürdik. Nem, nem állatkínzás és a szag ellen is hasznos" - írta Andi. Szavazás a legjobb vizes állatról később. ..