Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azgardia

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom őszintén, november 18 előtt nagy Sláger hallgató voltam. Szeretem az ott játszott zenéket (az Eddától a Queen-ig), szerettem a műsorokat, műsorvezetőket, mindent. Nem voltam ezzel egyedül, 3,5 millió barátom hallgatta velem a Slágert nap mint nap, míg át nem vette helyét…..
Egy éve fizettem elő a Vodafone korlátlan internet-csomagjára (igen, ki van emelve, azon van a hangsúly). A szerződésben az állt, hogy bármennyit netezhetek, nincs lassítás, plusz költség, stb. csak ne torrentezzek, ne használjak fájlcserélőket. (Ez minősült extrém…..
Az IC régebben azért volt jó, mert a személy és a gyorsvonatokhoz képest sokkal jobb színvonalú volt a szolgáltatás. Nem késett a vonat, tiszta, modern kocsik közlekedtek. Ezek miatt az utasok nem is sajnálták érte kifizetni a pótjegyet és a helyjegyet. Manapság viszont sok IC a…..
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..