Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vera1944

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Napi fos (23. rész) 2009.09.14 20:10:00
 Az Országgyűlés hétfői ülésén 341 igen, ellenszavazat nélkül és 4 tartózkodás mellett leszavazta Seres Mária népszavazási kezdeményezését a képviselők költségtérítésével kapcsolatban. forrás: boon.hu  No lám csak, azért van amiben egyet tud érteni 341…..
Remek írás, változtatás nélkül tesszük közzé. Lehet emészteni, gondolkodni. (Nagy szarban vagyunk ...) "A nyugdíjvita során mindenképpen szükség van a legtöbb, eddigi hozzászóló által elfogadott tétel megkérdőjelezésére. Ezek a következőek: A nyugdíjrendszer…..
Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=9DrGmjTX6VU..
Unalmas már a kerti törpe, meg a kerti télapó, sőt még a kerti Jézus se menő már, itt a legújabb móka. Csontváz a kertbe, természetesen kivilágítva, hogy még inkább félelmetes legyen. Úgyis jön a Halloween hamarosan, még le is van értékelve 40 dollárra, vegyed, vigyed, húú…..
A napi híreket elárasztó ilyen-olyan korrupciós botrányokat olvasva, Rideg Sándor, Indul a bakterház című regénye főhősének, Regős Bendegúznak egyik örökérvényű mondása jutott eszembe: Humjuk be a szemünket, oszt falatozzunk. Mert tulajdonképpen így viselkedünk. Persze…..
 Amikor a nagy hal le akarta nyelni a kisebbet, de az fennakadt a torkán!(Helyszín: Tiszafüred-Örvény, Katamarán csónakkikötő és Kemping.)..
Tudtad? „A kurva anyádat!” 2009.08.07 13:38:00
Elnézést a rendkívül vulgáris kifejezésért, de hirtelen ez jutott eszembe, miután elolvastam az origo-n megjelenő cikket.Több alkalommal is nagy értékű juttatásokat - étkezési jegyet és ajándékutalványt - kapott a gazdasági minisztérium összes munkatársa azután, hogy a…..