Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisfőnök

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napköziben a spenót szigorúan kemény tojással érkezett, bár az agárdi strand önkiszolgáló éttermében nyaranta gyakran láttam, hogy sokan tükörtojással eszik. (Hogy lehet az embernek önszántából spenótot választania egy önkiszolgáló étteremben? Én ilyen hibába…..
A boltok egy hónapja tele voltak a kétnapos megemlékezési verseny kellékeivel: ízléses tobozkoszorúkkal és olcsóbb, bilikék klónjaikkal; vágott, cserepes, és PET-palackokból készült krizantémokkal; szolid, filléres mécsesekkel, és mindenféle bibliai figurával telikovácsolt,…..
w A római patkányfogó 2010.04.02 05:45:00
Oké, feladom, eddig bírtam. Direkte igyekszem kerülni már, hogy a vallás, és azon belül a kereszténység abszurditásán rugózzak. Bár nem nagyon értem, miért ne tehetném akár hetente, elvégre a templomban is sok a műsorismétlés, mégis szeretnek az emberek rendszeresen ugyanarról…..
kisfőnök 2010.04.02 16:25:31
@Franky4fingers: Egyet tudok érteni veled, de vannak olyan példátlan bűnök, amiket az egész rk. egyház kollektíven követ el. Milyen irtózatos gazemberség az, hogy pl. Afrikában milliónyi éhező gyerek és milliónyi AIDS-es mellett azt hirdeti, hogy senki se használjon óvszert? Mi ez, ha nem a népírtás egyik formája? Vagy ez a cél?