Regisztráció Blogot indítok
Adatok
overgida

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na tessék, már megint kaptam egy kritikát, hogy kevés a poszt. Lássuk be, hogy - bár a múlt hétre öt is jutott belőle - van benne valami. Szóval most ünnepélyesen megígérem, hogy mától... na jó holnaptól minden hétköznap írok kettőt: egy rendeset, meg egy amolyan…..
overgida 2010.07.27 07:59:21
@Marr: mos mér mondod? a wiki szerint us singles 24. helyezés.
Vagy elpusztítja. Még nem derült ki pontosan, nem olvastuk a forgatókönyvet. Az mindenesetre biztos, hogy a Ferrari 458 Italia szerepelni fog a Transformers harmadik részében. A film egyes jeleneteit ezekben a napokban forgaják Chicago utcáin, a helyiek és a környéken kóválygó…..
overgida 2010.07.26 18:03:23
Pilu Death Valley 2010.07.24 13:47:00
 Zűrös ez a hétvége. A hajnal a főtéren ért, ahogy egy padon kortyolgatom ezt a lónyál ízű dobozos kávét. Tekerek hozzá egy cigit, imitálva a napi rutin első szertartását, miközben kisült agyam kósza gondolatai között próbálok fonalat találni. Bámulom a várost,…..
Hajdú Péter Facebook-csoportot hívott életre Vágó Istvánt főpolgármesternek címmel, és ez valószínűleg az elmúlt hónapok legszimpatikusabb húzása tőle. Hajdú Molnár Gyula XI. kerületi polgármester odavetett félmondatára reagált eképpen. A szocialista polgármester ugyanis…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Olyan játékosok kerülhetnek a nyári átigazolási időszak alatt más klubhoz, mint Ilja Kovalcsuk, Patrick Marleau, Anton Volcsenkov, Tomas Plekanec, Ray Whitney, Szergej Goncsar, Jevgenyij Nabokov. Óriási nevek a Bleacher Report top 50-es listáján. Ilja Kovalcsuk, az egyik legjobbb orosz…..
Subba Ferkótaxi 2010.06.01 12:15:00
Rossz hír, hogy nem rendelhető, viszont az vicces, hogy valaki a 6x6-nál nem bírta ki, hogy ne lássák messziről a Ferrariján, hogy miből vette...
overgida 2010.06.02 10:47:53
@IV. (Parkoló) Béla: van hetes bmw is céget nem tudom
Aztán megláttam ezt a képet a Tumblren, és rájöttem, hogy mekkorát tévedtem. Pont én, aki nap mint nap szinte professzionális formában foglalkozik a rossz humorral. Ami a legjobb, hogy mivoltmaaneten a barikad.hu-n találta a képet. Emiatt az előbb, életemben először megnéztem a…..
overgida 2010.05.31 09:52:20
@Luella Menendez:

baliquez 2010.05.31. 06:27:13
Tökjó :) Amúgy szerintem ezen VG is jót derül ha meglátja, ugyanis a Vezénylő Tábornok- és Miszterelnökúrral ellentétben képes és szeret nevetni akár saját magán is ha jó a poén.
Luella Menendez 2010.05.31. 09:19:31
@baliquez:
Bocs, de ne haragudj, a normális többség nem kér Vona vicceiből...

Ez mi a F@sz ?
Még nem esett szó arról, hogy a kölni IIHF-kongresszusra beadott vb-rendezési pályázathoz mozgóképes anyagot is mellékelt a magyar jégkorong-szövetség. A 140 másodperces művet Szekeres László, a Sport Tv munkatársa készítette a válogatott iránti szeretetből, Péter Emese…..
Ötvenpercnyi óriási teljesítménnyel és tökéletes védekezéssel nyerte meg a 2010-es A csoportos világbajnokságot a cseh válogatott. A kevésbé esélyes csapat a döntő estéjén jobban játszott, mint a gólt szerezni sokáig képtelen, ezért az idő múlásával egyre inkább…..
overgida 2010.05.24 13:54:31
@Bambalazs: Cristiano Ronaldo Trophy ?
overgida 2010.05.24 14:27:23
@sutyi2: jaja de most akkor melyik alkatrésze fájt tulajdonképpen mert nem tudok rájönni
az mvp-t meg én se értem
2006 után először döntős a cseh válogatott, amely Finnország után Svédországot is büntetőkkel múlta felül. A két gárda hatalmas meccset játszott a németországi A csoportos világbajnokság első elődöntőjében. Az utolsó harmad, a ráadás és a büntetők drámája talán…..
overgida 2010.05.22 19:35:15
@angyur: hagyjad már ha ekkora paréj valaki akkor focistának kellett volna mennie ;)
Világszerte milliók járnak a Metallica koncertjeire, amiből kiindulva azt hihetné az ember, hogy irreális kérésekkel bombázzák a bulik szervezőit az egyes helyszínen, pedig nem. A zenekar tagjai a mai napig közös öltözőt használnak, és csupán dohányzóasztalt, székeket,…..
overgida 2010.05.07 17:53:58
@Szpájk: Alice In Chains. hogy miért nem voltak nem nehéz kitalálni..;)
Második idegenbeli meccsét is megnyerte az EHC München a német másodosztály döntőjében, így 3-0-ra nyerte a Bundesliga 2-finálét. Pat Cortina csapata 12 playoffos meccséből 11-et megnyert. A korábbi magyar szövetségi kapitány 2008 januárjában ment vissza Münchenbe, az elvárás…..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Már napok óta téma, amit az Index kiszivárogtatott: A Fidesz a kétharmados parlamenti többség birtokában előrehozná az önkormányzati választásokat, és új kerületeket alakítana ki. A cikk szerint: "Információink szerint Budapesten radikálisan átalakítanák a kerületi…..
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
w Ante portas 2010.04.07 07:30:00
  Minden egész eltörött I. Négy-, esetleg háromrészes cikksorozattal, tarkabarka gondolatcsokorral jelentkezik a blog a választások célegyenesében. Bár később egyes elemzők koherens stretégiaként próbálják interpretálni, szerző valójában csapongó, bizonytalan gondolatait…..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
  Nehezen tud beállni egy parkolóba? Lehet, hogy ön tényleg béna, de sokkal valószínűbb, hogy a parkolóhely rettentően kicsi. Vélemények azonos című írásunkról...
A Comment:com stábja idén 3145 posztot írt közös szenvedélyéről, a televízióról, és az azt övező eseményekről, bulvárhírekről, itthonról és külföldről egyaránt. Nem folyt ki a szemünk, nem lettünk butábbak, és csak néha akartuk kivájni a szemünket villával a tévé…..
Itt az utolsó videónk a Winter Classic előtt, az előkészületek szerintünk jól sikerültek, már csak annyi kell, hogy az időjárás is kegyes legyen a nézőkhöz és a résztvevőkhöz. ..
overgida 2009.12.27 16:02:51
Ovecskin nélkül, Alekszandr Szjomin vezérletével lőtt hatot a Washington. Matt Moulson mesterhármasával a New York Islanders megszakította az Atlanta győzelmi sorozatát. 160 perce nem lőtt gólt a Philadelphia. Phil Kessellel feltámadt a Toronto. Drámai csatában fordított a St. Louis…..
„Boros Lajos kitálal” a Sláger kicsinálásáról címlappal jelent meg az eheti Narancs, de kitálalás helyett inkább önmagának mond ellent különböző félinformációkkal, miközben vérlázítóan cinikus dolgokat mond. Az újságíró pedig egyik helyzetre sem reagál, ami…..