Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peti562

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy már egy kicsit kijózanodtunk a hétközi hihetetlen továbbjutás után, tekintsünk előre. Nem valószínű, hogy a kupatovábbjutás miatt levennénk a gázról a lábunkat a bajnokságban még akkor sem, ha 10 pont az előnyünk a Chelseavel szemben. Nem szabad abban bíznunk, hogy majd az ellenfeleink…..
Úgy tűnik, hogy a múlt héten bejelentett Manchester City-Tinder szponzori együttműködés egyből gyümölcsöző lett, hiszen sok vegetálás után hirtelen egy héten belül kétszer is… szóval értitek. Múlt hét szerdán még az egyetlen, a BL-ben veretlen angliai csapatnént fogadtuk a bajnokot, és lehengerlő,…..
Guardiola végletekig kiszámítható, mégis nehezen követhető játéka most sem fog csalódást kelteni. Elképzelhető, hogy Aguero üresen álló helyén ismét Jesus kezd majd a bal oldalon elől, mögötte Sané és Silva együtt esetleg aggodalomra kelthetnének okot a védelmünk jobb oldalán, de nem olyan aggódós…..
Bár rögtön az elején van Dijk majdnem fejelt egy gólt (Mané mentett a kapu elől - a sarokra akart csúsztatni), Klopp azért talán egy kicsit másképp képzelte a századik bajnokijának első negyedóráját, és talán Alexander-Arnold Trent is, aki 12 perc alatt háromszor hibázott, ezzel rendre jó helyzetbe…..
Több európai kupadöntőt megjárt sportfotósként nem szokatlan számomra, hogy világsztárok szaladnak vagy sétálnak el mellettem, így elég nehéz zavarba hozni. A múlt szombaton mégis olyan történt velem, hogy le kellett ülnöm hogy el ne ájuljak: a tini éveim hőse, az alfahím, a legenda, a példakép, a…..
Hunfield Megállíthatatlanok? 2018.01.13 13:18:05
Mikor 1893 Szeptember 16-án, történelme során előszor legyőzte a Liverpool az Ardwick csapatát, talán maguk a klubvezetők sem gondolták, hogy 125 évvel később, immár - az Ardwick helyett már 1894-ben felvett - Manchester City névre hallgató babakékek, és a Liverpool között játszott mérkőzést a…..
Ma megint nem csináltunk semmi értelmeset, háromkor bementünk kajálni a városba, de a szieszta miatt ötkor tudtunk csak kajálni, apával megettünk egy családi pizzát ketten, aztán lemenünk a partra egy-másfél órára, aztán feljöttünk. már majdnem aludtunk, akkor jött föl a…..