Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tündéröreganyám (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magamról Történetem 2010.02.04 17:57:12
Egy kicsit hosszú lesz,de már nem bírom ezt a helyzetet így...hátha jobb lesz.Az én történetem 2006 február 4.-én kezdődött(pont ma 4 éve...sors fintora).Egy nagyon kedves barátom Laci,elmet egy volt középiskolai osztálytársához Andrishoz pestre bulizni.Gondoltam jó bulizást…..
Tündéröreganyám (törölt) 2010.02.07 21:48:23
szia

Te még az elején vagy, nincs más tapasztalatod, csak vele. Több kapcsolat után már jobban fogod tudni, hogy mit szabad elviselni és mit nem. A túl sok tapasztalat és csalódás sem jó, de néhány azértnem árt.
Minél kisebb valakinek az önismerete, a tudatossága, annál kevésbé látja világosan, hogy ő maga mit akar.
Úgy vettem észre, h az idő előtti összeköltözések, összebonyolódott élethelyzetek nehezítik a tisztánlátást és elaltatják a tiszta gondolkodást. Én nem nevezném hazugnak a fiút, egyszerűen maga sem tudta, mit is akar.
A szakítások fájdalmát meg kell élni, h aztán elmúlhassanak, de nem úgy h meghallgatod a történeteit a másikról. Ez valóban kínzás. De te kínzod magadat!

Ha nektek van jövőtök, ez csak akkor lehet, ha a fiú fejlődik érzelmileg, tudatosabb lesz és maga érzi úgy hogy vissza kell jönnie. Te meg addig éld az életed, ne várj rá, hanem tanulj meg nélküle is egész ember lenni, célokkal, álmokkal, örömökkel és bánatokkal.
Mi Andrással csak akkor léptünk tovább, ha sikerült valami konfliktust feloldani, előrébb lépni, fejlődni, felismerni a hibáinkat. Ugyanoda nem érdemes visszalépni.
Azért találkozunk más emberekkel, hogy hassunk egymásra és mindketten fejlődjünk ebben a helyzetben. Ha nincs fejlődés, vége a kapcsolatnak.
A Hellingeri családállítás egyik fontos megfigyelése, hogy az "ő az igazi" érzése gyakran csapda. Sokkal élhetőbb egy kapcsolat, ha azt érzed: ő elég jó. Ebben benne vana a változás lehetősége, hogy mindketten csiszolódjatok, tanuljatok. rajtatok kívül álló okok miatti problémákat (betegség, állásvesztés, családi haláleset, gyerekszületés, stb) csak akkor lehet majd együtt megoldani, ha a kapcsolatban megtanultok hatni egymásra és ezáltal előrébb jutni.
Nincs kész ember, csak olyan aki úton van.
Légy bátor most magaddal törődni, okos örömökkel vidítani magad és nézz körül, hogy ez a csinos csaj másnak is tetszik ám!

ölel Tündéröreganyám :)
A rosszal kezdem, mert azt tudtam meg előbb. Nem vettek fel arra az állásra, amit nagyon szerettem volna (ez már immáron a hatodik ilyen volt... nem számolva azokat a melókat, amikre csak szükségből jelentkeztem) :-(Kezdtem magam egy rakás sz.rnak érezni, amikor viszont kiderült, hogy a…..
Valahol ott kezdődhet az igazi szerelem, ahol a szenvedély véget ér... Legalábbis a szerelem tovább tart, mint a lángolás. A kettő ugyanis nem összekeverendő. Azt mondják, két év után tűnik el a szerelem, és jó esetben valami más még megmarad belőle, ami összetart két…..