Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boO. (törölt)

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfő és csütörtök között érdekes látványban lehetett része Péterváron a Naberezsnaja Lejtenanta Smidta környékén sétálóknak: egy méretes, francia zászlóval ellátott Mistral-osztályú (és ezt a nevet viselő) helikopterhordozó állt a part mellett, hálás témát nyújtva…..
boO. (törölt) 2009.11.29 15:35:03
autózz! Mi a faszt dudálsz?! 2009.11.22 12:37:00
Szuper, amikor egy ötéves szellemi színvonalával rendelkező idióta egy erős motorra ül és úgy gondolja, hogy mindenki hülye, csak ő helikopten. Zoli a sztoriját nem a napokban írta, de nem is tudom, hogy maradhatott ki eddig egy ilyen jó kis szaftos-káromkodós poszt, ráadásul…..
boO. (törölt) 2009.11.22 13:56:24
boO. (törölt) 2009.11.22 19:27:30
A Konami nyáron jelentette meg Nintendo DS-re a Love Plus című randiszimulátorát, ami azóta a műfaj egyik legsikeresebb játéka lett (persze ez a műfaj leginkább Japánban divatos). A Love Plusban nemcsak megszerezni kell az imádott virtuális nőt, hanem meg is kell tartani: randikat,…..
Ez itt a dühöngő. Itt lehet megvitatni kommentek formájában a rajtakapott falfirkászok kivégzésének lehetőségeit, esetleg ellenvéleményezni vagy indokolni ezt a megoldási módszert. A moderáció itt igen mérsékelt lesz. Ha jól esik, vagy nem megy máshogy, akkor lehet a…..
 Elegem van a napi plusz nem is tudom már hányadik „kötelező” hisztiből, amit ezúttal a fogmosás jelent. Eleinte- kb 1 éves korig- hagytam a gyereket, hogy had bohóckodjon a fogkefével.Legalább szokja, hogy azzal a fura tárggyal benyúlok a szájába. Helyesebben ő…..
Gábor és a többesszámból ítélve párja nekivágott az éjszakának, hogy gumist találjanak, aki gyorsan és szakszerűen lecseréli autójukon a gumikat télire, mivel lassan már időszerűvé válik a dolog és ők is előrelátóbbak annál, mint hogy az első hónál órákig álljanak…..
boO. (törölt) 2009.11.19 09:58:41
Gyakran panaszkodunk a fiatalok érdektelenségére és tájékozatlanságára, de amiről Méda leveléből értesülünk, az a legvadabb rémálmainkat is felülmúlja. Felnő egy nemzedék,  akinek már semmit nem jelent a náci Németország, és sokan vagyunk még, akik azt hiszik, hogy…..
boO. (törölt) 2009.11.07 14:42:40
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..
boO. (törölt) 2009.10.30 09:39:35
@kzolika: Jelen esetben tényleg így történt hogy az eleje kuka és a vezető az utascellában maradt, de azt vedd figyelembe hogy itt úgy ment el az eleje hogy az autó állt és kis sebességgel mentek bele.
Szerinted ez egy olyan helyzetben amikor mind a két autó mozgásban van, mit fog kapni?
Láttál már felnyitott motorháztetővel szuzit? Gondolom nem, mert akkor nem beszélnél arról hogy van gyűrődési zónája, mert az minden csak nem az. :)
boO. (törölt) 2009.11.06 21:36:17
@Detox: Felejtsd már el ezt a félcédulást.
Írni nem tud, nemhogy gondolkozni.
Hogy ne érezzük folyton, melyik országban is vagyunk, kell néha egy-egy pozitív sztori, amit ugyan többnyire sokkal kevesebben olvasnak el, mint a hátborzongatóajat. Róbert egy ilyen élményét mesélte el nekünk, úgy rémlik, mintha lett volna már hasonló korábban, de az sem…..
Nem olyan régen elég nagy vihart kavart, amikor a kék villogóval, senki nem tudja, miért nagyon siető miniszterünk csattant egy másik autóval. Erről Rockynak is eszébe jutott egy vele megesett történet, amikor a többi közlekedőt veszélyeztetve gázolt át mindenkin egy konvoj.…..
boO. (törölt) 2009.11.01 13:20:52
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
boO. (törölt) 2009.10.29 06:21:55
Olvasónk és egyben autóm megvásárlója totálkárosra törte a Subaru Forestert. Ennek a történetét meséli el, okulásképp mindazoknak, akik azt hiszeik, nekik mindent lehet. Kapnak a belső sávban szöttyögők is. Az ominózus napot megelőző három éjszaka igen rövid volt, a…..
boO. (törölt) 2009.10.21 23:06:03
@Mk412: Gondolod Te. :)
boO. (törölt) 2009.10.21 23:13:44
@Heckantrieb: Mi van sutyik, jöttök kötözködni? :D
boO. (törölt) 2009.10.21 23:37:31
@Heckantrieb: Azért kíváncsi lennék hogy élőben hogy nézhet ki egy olyan többé-kevésbé felnőtt ember, aki ilyen szövegekkel jön. Keress még egynehány ilyen frappáns dumát a neten, és utána nyugodt szívvel fogom azt mondani hogy egy szerencsétlen majom vagy.
A Zugügyvéd nem foglal véleményt az alábbi ügyben, csak közzéteszi a másik fél álláspontját. Mindenesetre érdemes végignézni a kamerafelvételeket.Emberrablás? Vagy a hatóság – és a közvélemény – félrevezetése? Avagy miért törvénysértő szándékosan a…..
Én nem tudom, hogy Tornado86 komolyan gondolja-e a kérdéseit, amiket feltett a lenti levelében, nem is tudom, hogy lehet-e őt és a szabályosságot egy lapon említeni. Legutóbbi írásával sok indulatot és sokszáz kommentet generált, most itt az újabb sztori, kíváncsi vagyok, ti mit…..
A casablancai konferencia 1943. januárjában, a casablancai konferencián döntöttek úgy a szövetséges hatalmak, hogy az eddig elért sikereiket kiterjesztik, és megnyitják a második európai frontot. Ernest King tengernagy, az amerikai haditengerészet főparancsnoka hiába érvelt a…..
Az F1-főnök az egyik legismertebb brazil újságnak adott interjút. Botrány van. "Ayrton Senna halála nagy szomorúságot okozott, de végül jót tett a Forma-1-nek. Sok ember, aki addig nem is hallott róla, a brazil balesetének köszönhetően kezdett…..
boO. (törölt) 2009.10.19 11:27:06
@jacobsson: Köcsög művészlelkek.
Összefoglaló arról, hogyan is éli mindennapjait hazánk egyáltalán nem ritka figurája, az ellentmondásokat csírájában elfojtó, hazafias fiatal, más néven a cigánygyűlölő munkanélküli. A cigánygyűlölő munkanélküli önmagát szélsőségesként definiálja. Évek óta nem…..
boO. (törölt) 2009.10.19 11:13:09
A csábításnak megannyi trükkje ismert, de a következő a legtutibb, ugyanis a lány halálos betegséggel egészíti ki vonzerejét. Ehhez párosul a lány keserédes dr. House stílusa. A főszereplő srác mindkettőt vastagon beszopja. Ha nem kellett volna személyigazolványt csináltatnia,…..
Szerkesztőségi vj-nk, Mao hívta fel a figyelmünket arra, hogy egyik kedvenc graffitisünk, Blu a graffitianimáció feltalálója újabb anyaggal állt elő. A Davis Elis-szel összerakott filmben feltűnnek Blu jellegzetes alakjai, az állandóan átalakuló figurák, amelyek néha saját…..
boO. (törölt) 2009.10.18 13:58:35
Elég furcsa egy gondolat, pedig éppen ezt valósította meg az amerikai Charlotte County börtön, ahol - láss csodát, nem csak nálunk vannak megszorítások- éppen idén csökkentették drasztikusan a támogatást. Emiatt arra kényszerültek, hogy alternatív utakat keressenek a…..
boO. (törölt) 2009.10.18 12:43:05
Nem elég, hogy rossz fokokra mutat, berozsdásodva beszél, de végig eltakarja fél Magyarországot  ..
boO. (törölt) 2009.10.17 15:20:04
Gigászok csatája, amikor King Kong vidáman ráfingik egy felhőkarcolóra, erre Godzilla kacagva hozzávág egy víztornyot, ja nem is, a Táncsics-díját. Havas Henrik ugyanis visszavágott Fábry Sándornak.Az előzményekről annyit kell tudni, hogy a legutóbbi Esti Showderben Fábry…..