Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silva_de_anus (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Mi a faszt dudálsz?! 2009.11.22 12:37:00
Szuper, amikor egy ötéves szellemi színvonalával rendelkező idióta egy erős motorra ül és úgy gondolja, hogy mindenki hülye, csak ő helikopten. Zoli a sztoriját nem a napokban írta, de nem is tudom, hogy maradhatott ki eddig egy ilyen jó kis szaftos-káromkodós poszt, ráadásul…..
A Homár meghívja egy békávéhumánerőforrásvégkielégítésre azt, aki megmondja, egész pontosan mikor szűnt meg a jogállam, illetve, hogy volt-e egyáltalán ebben a régióban. Naiv ügyfél 4 milliós autóját azért foglalták le és vonták ki a forgalomból, mert…..
Az amerikai rendőrök folyamatosan játszott, rohadtul hangos popzenével készítik ki a legszívósabb bűnözőket, ha azok beveszik magukat valami jól védhető rejtekhelyre.  A magyar vendéglátósok drága hangrendszer helyett ugyanezt tudják ütvefúróval is. Ismerkedjenek meg a…..
silva_de_anus (törölt) 2009.07.29 16:39:54
@Hotel_Silvanus:

Köszönöm a választ, és a beígért utalványt. Hatásosabb lett ha ezt távozáskor is közlik velünk.

Szobafoglaláskor NEM, hangsúlyozom NEM figyelmeztettek a szállodában zajló felújításra. Megőriztem a visszaigazoló emailt.

A honlapjukon a következő bejegyzés áll a felújítással kapcsolatban:

Örömmel értesítjük kedves Vendégeinket, hogy szállodánk régi szárnyában a 3. és 4. emeleten átalakítás folyik, melynek eredményeképpen újabb 40 db superior kategóriás szoba készül el. Lassan a belsőépítészeti munkákra kerül sor, mely kevésbé jár kellemetlenséggel. A rövid szárny 2009. július 10-én kerül átadára, a hosszú szárny pedig 2009. augusztus 31-én.

Ez távol áll a betonig lecsupaszított két szint látványától, a folyamatosan üzemelő ipari teherfelvonótól és a parkolóhoz vezető utat időről időre elálló teherautóktól, ahol amúgy sem könnyű helyet találni az építkezésen dolgozók gépkocsijaitól.

A felajánlott csereszobákat valóban nem fogadtuk el , de ezt nem is hallgattam el az eredeti írásban, ahol az okokat is megírtam.

Érdekelne még a véleménye a nem létező vészkijáratokkal és menekülési útvonalakkal kapcsolatban, főleg tekintettel a tavalyi sajnálatos tűzestre.


Írok néhány pozitívumot:
a kilátás gyönyörű
a konyha remek
a Wellness részleg szép (bár plusz 40 szobányi vendégnek már lehet , hogy szűkös lesz)
a kollegáik is kedvesek voltak és empátiával viselték kirohanásaimat,


DE ismétlem, amit itt látunk

silvadeanus.uw.hu

Az több, mint egy-két belsőépítészeti munka előtti állapot, vasagon az építkezés közepének nevezném.