Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mátrai Borzaska

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Direkt nincs fénykép, mert ezt látni kell. Képzeljenek el egy növényzettel sűrűn benőtt, mágikus kisugárzású faházat, körülötte néhány paddal, nyugággyal, odabent egyszerű, funkcionális pulttal, a hűtőben egyszerű, férfias italokkal, és mérhetetlen, időtlen csönddel.…..
Mátrai Borzaska 2011.05.12 14:31:04
Műfordítók, szevasztok! Alanyi költők, szevasztok! Hungaro-pannon-népi-nemzeti Karinthy fanok, szevasztok! Verset fordít a Google translate a Hírcsárdán. Karinthy Frigyes a „Műfordítás” című krokijában írta meg, hogy mi történik egy Ady verssel, ha azt lefordítja egy…..
Alig egy évvel ezelőtt szinte a semmiből bukkant fel a Rakéta zenekar és hozta ki első videóját. Azóta megmutatták már magukat a Gödörben és a Corvintetőn is, most pénteken pedig a Mappa Klubban lépnek fel a Hó Márton és a Jégkorszak és a Peacetones társaságában.…..
Söntésblog Barackalma 2011.02.26 17:00:00
Gyümölcsmámor! Barackpálinka, almalé, ínyenceknek még szóda is. A gyerekadag 2 deci, a férfiak söröskorsóban isszák. Én mondjuk nem tartok gyümölcsnapot, kinek kell a sav, érted, akkor már inkább legyen csirke-rizs nap, azt irány a Stallone, lehet hörögni a…..
Mátrai Borzaska 2011.02.26 19:00:26
@Atlétás Bandi: "megszokott kiváló „győri” minőség ízlelhető" ide én azért betennék egy kacsintós szmájlit.
@mrs.starkey: Żubrówka reagál ugyanígy az almalére, arra még fahéjat is illik szórni, gyorsan csúszik, az íze miatt meg sokáig azt hiszed biztonságban vagy.
Söntésblog Fröccsök 2011.02.15 18:00:00
Jó magyar emberhez mérten szeretem a bort. Az urak itala, kétség se férhet ehhez. Kiskölyökkoromban is figyeltem az idős tagokat, akik gondosan hátrasimított séróval, köldökig kigombolt ingben, összetekert Népsporttal a hónuk alatt üvöltve fröccsöztek a Dózsa-Fradi alatt a Bika…..
Magyarország megújul. Ezzel a címmel mondja el hagyományos országértékelő beszédét hétfő délután a fővárosi Millenárison Orbán Viktor kormányfő - közölte Szijjártó Péter.Nekem egy kicsit már elegem van ebből a permanens megújulásból.Bő húsz év után végre egyszer…..
Söntésblog Naplemente 2011.02.02 14:00:00
Reklamáljátok napok óta az első igazi pinaragasztót, hát tessék, itt a gyümölcsvodka narancslével. Plusz egy feles vodka, ha valami részegséget is akartok a piros ásítás előtt. Kislányok piája, de annyit elmondanÁk, hogy ezt kölyökkoromban nyakló nélkül vedeltem azért én…..
Idestova 3 hónapja indítottuk el a KatPol blog Twitter-csatornáját. Mivel a szolgáltatás jellegéből fakadóan nem kapunk róla olyan látogatottsági visszajelzéseket, mint a cikkeinkről, arra kérnénk a tisztelt olvasókat, hogy szakítsanak pár percet néhány kérdés…..
Söntésblog Szőke vadász 2011.01.18 09:30:00
Vagy csak simán A Szőke. Minden borkoktél legalattomosabbika. Hát mitől is lettünk volna a legvidámabb barakk még az átkosban? A jó (és szar) bortól és a kiváló nők végett! Aztán jöttek a nyugatiak, lett kóla meg narancs, mi meg győztük keverni őket azzal, amivel csak tudtuk.…..
Mátrai Borzaska 2011.01.18 14:37:23
@Atlétás Bandi: Ebben semmi megdöbbentő nincs Győr ötvenkilométeres körzetében. Ezt a szőke vadászt meg Debrecenből ismerem ott szamuráj néven futott.
UPGRADE: a nyertesek megkapták az értesítést! Kb. 2,5 perc alatt elfogytak a jegyek, minden nyertesnek jó szórakozást! A vesztesek se szomorkodjanak,mert más filmekre is lesz ilyen lehetőség hamarosan. A Budapest Filmesek nagyon jófej brigád és felajánlott néhány jegyet a…..
A vírusos-ufós-szörnyes filmek természetes velejárója a kutatás, amikor nagy szkafanderes nénik meg bácsik öntögetnek színes szörpöket az egyik üvegből a másikba. Ez a jelenet vagy a film elején van és akkor már sejtjük, hogy a vírus vagy szörny innen fog kitörni, ha pedig a…..
Mátrai Borzaska 2010.08.30 18:58:01