Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ivan/

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baba, Mama, Papa Karácsony :) 2014.12.28 11:07:32
     Véget ért az utolsó karácsony is, amit kettesben tölthettünk Ivánnal. Jövő ilyenkor már a Picilánnyal leszünk. :) Nem izgultam annyira, és jobban is sikerült szerintem, mint a tavalyi, de azt nem tudnám megmondani, miért. Persze az utolsó pillanatban felhúztam magam…..
Ivan/ 2014.12.29 10:18:21
:)
A következők inkább magamnak érdekesek, hogy majd nagypapaként visszanézhessem ezeket. 2010 végén átvettem más filmőrültektől azt a szokást, hogy naplót vezetek a filmezési statisztikáimról. Az én 2011 enyhén szólva szuperlatívuszokban gazdag, mert kétlem, hogy valaha…..
Folytatódik ez a filmtörténeti antiklasszikus, ezúttal kicsit részletesebben kitérek a "színészekre", a "zenére", a "kúl" beszólásokra és egyéb finomságokra. De a lényegen mindez nem változhat: ez a film egy igazi legenda a rossz filmek…..
Hamarosan itt a második születésnap! Íme a tervezett program! ..
Ebben a listában a leglátványosabb, legkreatívabb, legütősebb... szóval a kedvenc filmes főcímeimet szedtem össze. ..
Íme a negyedik évadunk első bemutatója, mely ugyan eredetileg a második lett volna, de majd be lesz pótolva az elhalasztott meglepetés is! ..
A megjelenése idején és a teszt során ódákat zengtem a BD370-ről, ami egy-két apróságtól eltekintve nem volt hibátlan, de az árával és tudásával, mint az első BD Profile 2.0-t támogató eszközök egyike nálam bekerült a halhatatlanok csarnokába -- mint az ex-NBA-s Michael…..
Ez a videó is hirtelen ötletből született meg, és egész hamar elkészültem vele. A következő bemutató-alannyal gondok akadtak, úgyhogy egy kis időre jegeltem azt a filmet, és előtte beszúrom azt a bemutatót, amit már nagyon régóta ígértem. Egyelőre nem mondok semmi konkrétat,…..
Nem, nem vettük fel Baaad Movies tagnak Hakuso-t, pedig joggal gondolhatnátok, hiszen immár a haramdik videóját raktuk ki a blogra. :-) Ez a videó is nagyon jó, bár egy kicsit sok a szóismétlés, de ugyanakkor annyira lelkes az előadásmód, hogy az kijavítja a hibákat. Egyébként…..