Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sauerkrautrock

132 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jónás, a képzelt cethal Idusom 2008.03.15 12:05:34
Végighullámzot az országon az őszinte fölháborodás, minden igaz vérző magyar szív együtt dobbant hazafiúi hévvel, és a nemes indulat sokak ajkára csalt dühödt szavakat. Történt ez a nemzet legszebb ünnepén, az ország igazságának megszentelt napján, mikor mindenki Sándor és…..
mert ezek ki akarják kapcsolni a techno-t bazmeg. ..
Hatalmas atomreaktor impozáns tömbje kétoldalt is, ezer és ezer megawatt, naponta millió és millió család igényeit elégíti ki, jól működő rendszerbe törve a legvadabb természeti erőket. Ezeknek az élén, már ugyan kopaszodó, és szemüveges, de mégis céltudatos és bátor,…..
2008. március 27. 20.00 óra Merlin Alapítványunk és az UH Fest 2001 óta 20 országból közel 200 zenei produkciót állított színpadra Szegeden és Budapest számos helyszínén. 2008-ban anyagi okok miatt nem tudunk újabb nemzetközi fesztivált szervezni. Hogy talpra álljunk és…..
Scelsi a kortárs zene egyik úttörője, valamint szürrealista költő volt, akit életében méltatlanul alig ismertek. Csak halála előtt pár évvel mutatták be főművét, ami végül meghozta számára a hírnevet. Négy tételt komponált egyetlen hangjegyre, de ez a komoly megszorítás…..
azok a sok szép legények ott a pirosfehérbenahogy dobban a bakancsuk a menetelésbenők, ők a kedvcejim, a szívem értük repesmikor a tévében a felvonulást látoma nadrágomba csúszik a kezem és tépem, marcangolom saját méltatlan lelkemetamiért én sosem leszek ilyen szép és…..
antropológusok megkövült német turistát találtak a balatonparton, a vizsgálatok kimutatták, hogy feltehetően a a nyolcvanas évek közepéről származik a lelet és feltünően jó állapotban van. trikója ép, rövidnadrágja is csak kissé fakult ki az évek során, valamint Kodak…..
Jónás, a képzelt cethal pest is 2008.02.06 00:57:00
a dögszagon virágillat száll a városban. elbizakodott fák bontogatják a rügyeiket, öntudatlanul a biztosan megérkező fagyra várva. mikor kinyílik a villamos ajtaja, az oszlással vegyes rémület becsap a huzattal és páran kopaszodni kezdenek. egymás ölében két öreg gyermeteg és…..
a becsapódó metro ajtóban állt olyan ábrázattal mit akinek becsípte a lelkét múlt és nem érti miért vágtat vele tovább a szerelvény. ő már régen lemaradt volna a levegőben lebegve testetlenül a sínek felett egy szempillantás erejéig örökre. olcsó emlékekben fürdeni…..
Jónás, a képzelt cethal Zárva 2008.01.09 00:34:00
A budapesti szórakozóhelyek ezúton szeretnék bejelenteni, hogy kultúrmissziójuk végére értek. Sajnos elfogyott mind a lelkesedés, mind a pénz, mostantól egyedül kitaposott lóra tesznek, azaz nem lesz 1-es kockázati faktorral rendelkező esemény a városban. Mindez közös…..
hát a slozét ki hagyta összeszarva, a büdös kurva életbe má megin'?azt a retkes kurva életbe! Juci, mi a picsa van itt? bűzlik a lakás, a rossebb egye a picsádat.hát görénylyuk ez? mink vagyunk mi, tán valami putris cigányok, az anyád nem tanított meg a szobatisztaságra? Bocsánat…..
az önkény körüllengi az internetet, a hányás és nyers sperma szagával tölti be a nem lélegezhető levegőt, az ingyen kapott dolgokat, de amennyire emlékszem ez egészen máshol kezdődött. azt írták a kultura mint alkotástól tértől és időtől elvonatkoztatott elve dadista…..
Jónás, a képzelt cethal részlet 2007.12.26 22:51:25
stockhausen a körutat játssza (allegretto). emberek és családjuk sírva köröznek már vagy 15 órája.kopott felezővonalak közt az ötsávos úton magas C. a bíbor sötétség lassan belepi a mákonyos zajt, ahogy vonatkattogás lelke lüktet a vasúton atomtüzelésű gőzős. a…..
Új év, új remények, új licenszek megvásárlása, ez vár a vetélkedő-rajongókra, ha a TV2 műsorát választják 2008-ban, ahonnan valószínűleg távozik az USA-ban és Angliában is meglehetősen jól futó Ötödikes, de jön a helyére Uri Geller, egy karaoke-műsor és a…..
beáznak az eresztékek, megkopott a moha és a kátrány sem elég, hogy betömje a lyukakat a kapitány ideges.már leszokott a dohányról, eladta a papagáját, leszázalékoltatta a fél kezét 75%-ra, nem iszik rumot és már a nőkre kacsintgat.dél felől szar szagot hoz a szél, a csatorna…..
Ajándékozza meg Ön is szeretteit most, fizetni ráér később is!A szerződés további feltételeiről fiókjainkban tájékozódhat, jelen hirdetés nem mindősük konkrét ajánlattételnek. Záloghitelek ingatlan és ingó vagyonra, családtagokra, gyermekkori emlékekre és játékokra,…..
Jónás, a képzelt cethal angyal 2007.12.19 20:04:00
az arena pláza plakátján, ő vigyázzon mindenkire, aki az építési területen jár, nehogy ráessen egy túlterhelt kivitelezési megbízás és kitörje a bank a nyakát...
féllábbal a falbanlaci hozdatalicskát, vérrel mártott a tégla ami a lábamba állott még a makksapka is leesett a fejemről az izgalmam már sok fröccsel felér, régóta nem láttam ehhez hasonló esetet, hogy a fal bedől, én meg ittmaradok, lélekbontó kisiparos. a maszatos képem csak…..
a heti válasz szocialista-realista, erőtől duzzadó MOHAB-bal mutatja meg milyen lesz az, ha a nép, az erős, a munkás, istenbaszta nép, már megint és sokadszor fölkél. akkor aztán léssz olyan dugulás, hogy még a kolbász is megalvad a hájas komcsik pofájában. ennél a menyétfejű…..
az anyakoca büszkén fölnevelte kilenc gyermekét, nehézségek közt, kitartással, és mindössze nyolc mellbimbóval.fiaiból sarjadt erős és büszke nép önmagát elemésztő erejéről külhoni írástudók faragtak külön mondakört. írásos emlékek már az első század…..
a híres író, bölcs és lélekomponista súlyos beteg! orvosai megerősítették, hogy tegnap vért hányt az intézetben, ahová családja vitte be még péntek este, mivel nagyon rosszul érezte magát. erősen szédült, émelygett és feltehetően szívbántalmai is voltak.Családja…..
Jónás, a képzelt cethal 2007.12.04 00:12:00
két ember gázolt a város széli mocsárban, a kövérségüket a kabátjukban. új, tiszta gumicsizmájuk gyorsan sáros lett, látható undorral taposták a rothadó sarat amit a bedőlt sás és egyéb vízmérgezéstől halódó növények oszlása alkotott. lassan, meg-megcsúszva haladtak a…..
a tej ösztrogéntól édes..