Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sabatini

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Halálos dózis? 2007.05.08 12:49:00
Mondott egy hegyeset Márfi Gyula anyák napja apropóján. Nem volt túl jó a hangosítás, ezért nem hallottam az indokló részből mindent. Ami a lényeg, a fasizmus és a kommunizmus elnyomása után a mai Magyarország a szabadság túladagolásától szenved. Hát ez rágcsál itt belül…..
w Élt, él, élni fog 2007.05.07 06:00:00
Feltámadott az Ő felsőteste. Üres a sír. A holttestét megbolygatók nyilván azt hiszik, hogy győztek, pedig a koporsóból kiszabadult a lelke is. De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük. Szellemét a tűz nem égeté meg. Mert ebben a jelenetben két…..
Közel egymilliárd forintot költöttek rá, mégis megverte a Dumb és Dumber. A Tv2 most mégis sikerként értékeli a Sztárok a jégent, sőt folytatásról beszél. Mitől jöhet be üzletileg egy nem túl nagy nézettségű, viszont drága showműsor? A szponzorok és az emelt díjas sms a…..
comment:com TGM egy robot 2007.05.04 20:15:00
Nem mi találtuk, hanem a Parazsurnál, tehát az okfejtést ott tessék elolvasni. A lényeg, hogy Tamás Gáspár Miklós most már biztos, hogy robot, talán egyszer megküzd egy multinacionális cég fémgodzillájával is, autókat és sikoltozó nőket vágnak majd egymáshoz, egy rúgással…..
Újratemetik Kádárt… legalábbis az egyik felét… az ország egyik fele. A másik fele távol tartja majd magát ettől a kultusztól, egészen odáig tart ez a skála, hogy „gyilkos és áruló szent földben nem nyughat". *Tele volt, tele van a nemzeti panteonunk…..
Harmincas éveimben járó, iskolázott városlakó nő vagyok. Dolgozom, átlagos vagy annál magasabb jövedelemmel bírok. Intelligens, nyitott, modern, magabiztos vagyok. Saját nézőpontomból szemlélem az életet, így a divatot is - egyéniségemhez igazítom a trendeket. Bár élvezem és…..