Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tesztelo.hu

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Buzi-e vagy? 2007.01.20 10:13:00
A Grace klinika a boldog egymás mellett élés toleráns utópiája, koreai, afroamerikai és fehér orvosok gyógyítanak a munkahelyi szerelmektől fűtött falak között, szeretjük egymást, gyerekek. Persze a forgatás az más, ott színészek esnek egymásnak és lennének képesek a másik…..
Azt már korábban megírtuk, hogy az RTL Klub megvette a Miami helyszínelők ismétlési jogait, de most úgy tűnik, hogy 2008-ban már az összes Helyszínelőket a csatornán ismétlik majd. Ráadásul információink szerint főműsoridőben. Hogy miért éri meg egy már bemutatott sorozatot…..
Ajaj, múlt héten megígértem, hogy beindul a verkli, erre tessék, csak becsúszott még egy lassabb rész, ami ettől függetlenül nekem bejött, habár a csattanót annak idején egy felelőtlen klikkolással lelőttem magamnak. Ha mások óvatosabbak voltak, akkor azért volt pofáraesés a…..
Nakéremszépen, a második évad vége nem most volt, legyen annyi elég összefoglalónak, hogy Sloane összerakta a Rambaldi gépet, Syd agyonverte az álbarátnőt, majd elalélt, és egy sikátorban ébredt. Hong-Kongban. 2 év múlva. Innen kezdünk.Vaughn érkezik magyarázni, azt hitte…..
'96-ban a két nagy kereskedelmi tévé még nem létezett, de elvileg már válogathattunk a különböző csatornák között, gyakorlatilag viszont nem hiszem, hogy sokan töltötték az estét az MSat-tal, a Szív TV-vel, a Budapest TV-vel, vagy az ATV-vel.m1: Az m1-en a szilveszter a…..
Hogy kinek, mennyire volt kedve röhögni, arról gőzöm sincs, szerintem senkinek és semennyire. A rádiósoknak biztos nem, mert a rádió épületét októberben kicsit szétverték, a stúdiókat kifosztották, egészen '57 áprilisáig a parlamenti szükségstúdióból sugárzott a Kossuth.…..
Subba Hét hőse - A trailerhang 2006.11.13 11:08:00
Két hang van, akinek a fejére mindenki kíváncsi. Az egyik az RTL minden műsorajánlóját felmondó férfi, a másik pedig a világ kezdete óta az összes hollywoodi film trailerét pátosszal megtöltő amerikai. Az utóbbiról szól az alábbi riport, és a legjobb, hogy a csávó teljesen…..
Elugrana velem egy étterembe a közelbe? Szeretnék pár dologról Önnel beszélni” – mondja recés hangon valaki. Amíg nem néztem a képernyőre egy sorozatgyilkost vizionáltam, de a jó öreg megbízható Derricket láttam magam előtt. A Duna Tv ment ugyanis. Én azt is értem,…..
comment:com Tévézzen hosszan! 2006.10.25 17:54:51
Ma talán már nem játszanak barikádfoglalásost Budapest utcáin, így marad a tévé, a fotelban kell kitombolnunk magunkat. Ha szerda, akkor sorozatnap a Tv2-n és az RTL Klubon is, előbbin Született feleségek (21:15) és Vak igazság (22:20), az utóbbin Szökés (21:15), Gyilkos elmék…..
Vettem egy imaszőnyeget, és mostantól kezdve minden reggel hálát fogok adni az Istennek, hogy megszabadított minket Somától, meg Bakácstól. Illetve a somaságtól, meg a bakácsságtól, így főnevesítettem a két főbűnt, szóval butaságtól, meg a semmitmondó…..
Társblogunk a Subba már megírta, hogy hiába a nagy titkolózás, ha a Ruttkai Éva színház honlapján elszólják magukat, hogy Csalán címmel már készül a Tv2 vadonatúj, közéleti-aktuális-politikai kabaréja. Azóta kicsit utánakérdeztünk, hogy mivel is fogja égetni magát Verebes…..
Vannak felesleges dolgok az életben, Porsche motor a Trabantban, bojt a fasz végén és tegnap este óta a magyar Rém rendes, amit a fogadkozások és az amerikai éceszgéberek jelenléte ellenére is szar lett. Nem kicsit sárga és nem kicsit savanyú a végtermék, akár még böszmeségnek…..
Családi vígjáték, csintalan szakértő, szomorú domina és pajkos vasszűz a tegnap esti választási műsorokban. Ide-oda kapcsolgattunk, hogy megtudjuk, hogyan készültek ezúttal a csatornák, és hogy mégse legyen túl sok Erős Antóniából. A teljes cikk>>>..
Miközben a Tv2 és még a Nemzeti Sport is arról beszél, hogy Rácz Félix egyszerűen megunta az ökölvívást, és ezentúl inkább csak a feszített víztükrű medence szélén szivarozgatna, mert hát oda a lelkesedés, meg nem lehet már bírni ezt a nagy hajtást, nos eközben a…..
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
Folyamatosan beszámolunk a 2006/07-es amerikai tévés évad új versenyzőiről (egyelőre itt, itt, és itt), de úgy láttuk jónak, hogy egy nagy, átfogó elemzéssel is megkönnyítjük a sorozatrajongók dolgát, és hátha sikerül a magyar csatornák sorozatfelelőseinek figyelmét is…..
Először azt hittük, hogy nem igaz. Aztán mi is megláttuk. Minden idők legdurvább kifelejtett betűje. Mert, hogy van úgy, hogy az ember nyomja, de hiába, vagy, hogy még csak nem is nyomja, de hogy valaki megrendel egy szpotot, megnézi, ámul, hogy „olyan fiatalos, trendi, mégis…..
Jelentettük mi is, keseregnek a rajongók: a sci-fi kihúzta a  szőnyeget a Csillagkapu alól. A korábbi hírek alapján már lehetett temetni a sorozatot, a 10. szezonnal befejeződik a nagy kaland, nem lesz több világ/univerzum uralomra törő főgeci, nyugdíjba megy a bagázs, és…..
Eddig csak az RTL Klub új sorozatait mutattuk be, de most már van hivatalos információnk a TV2 programjairól is (hurrá), még több sorozat, még több angolul beszélő idegen lény, halottlátó és így tovább. Jövő hét szombaton fejeződik be a Csillagkapu aktuális szezonja, ami az…..
Olyan, a siketek és nagyothallók, illetve az angolt tanulók számára kifejlesztett feliratozási technika (nem kellene itthon sem szinkronizálni semmit, mellesleg, de ez igazán nem ide tartozik), ami a képernyőn elhangzottakat, esetleges háttérzajokat és hangokat jeleníti meg a…..