Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gizike

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kolléganőm, Viki találta ezt a bűbáj csöppséget ma, (február 21-én) a 3-as villamoson. A sporttáskába befért még egy kikaparással azonosíthatatlanná tett oltási könyv (!), egy csont, meg egy játék. Már van új gazdája, de nem értjük a régit: ilyen cukit hogy rakhatott…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Office Heroes Rómairól képek 2009.09.18 11:13:00
Boltba menet lőttem őket: Keve utcai általános iskola.  Keve sarka 30 méterre  a sulitól.. Rozgonyi gesztenyasorral.. ..
MR2 Akusztik Volume 1. 2009 Ugye milyen jó hogy van ez a csodálatos MR2, a jó kis csillogó gyémánt az értékvesztett mocskos médiában, he? Nem elég hogy a legjobb és legigényesebb zenéket játsszák, de meghívják a legjobb bandákat a legendás 8-as Stúdióba, hogy ott…..
Mit tehet a naiv ügyfél, aki új Vodafone előfizetése mellé "bónuszként" megörökölte a szám előző tulajdonosának emeltdíjas javás szexjátékelőfizetését is? Lemondani természetesen nem tudja, hiszen nincs azonosítója, a Vodafone meg majd kivizsgálja az ügyet. És…..
Péntek este óta vándorcirkuszom három fősre bővült, Mötley, az egyéves macskanő megkapta maga mellé társalkodónőnek/rongybabának Lemmyt, a 11 hetes macskalányt, én meg azóta nem tudok nyugodtan aludni, de erről csak én tehetek, nem ők, hiszen a kedves kommentelők…..
Roberta az Index székháza mellett, a szakadó esőben találta Lédát, ezt az elkóborolt, csapzott blökit. "A dominánsan Husky márkájú kisállat a Flórián udvar környékén bóklászott, bőrig ázva, éhesen. A szerkesztőségünk egyik tagja felfigyelt a gazdátlannak tűnő…..
Gizike 2009.11.12 08:37:18
@mitudomén:
Vagy inkább a te szüleidet, és egyéb felmenőidet, így annyival is kevesebb lelketlen, felelőtlen, korlátolt, tudatlan, buta, bunkó, rosszindulatú ember lenne itt!
Egyébként kikérem magamnak,és eléggé sötét vagy hogy így reagálsz.
FELELŐS ÁLLATTARTÓ nem szaporítja az utcára kerülő és éhenpusztuló kóbor állatok sorát, hanem gondoskodik ennek megelőzéséről.
Gizike 2009.11.12 13:41:31
@TH: O.K., teljesen elfogadom, ha valaki valamiért nem ért vele egyet, egyetnemérteni szabad bárkinek bárkivel.
De nem kéne durván támadni és bunkó kommenteket írni, mint feljebb néhányan tették.

Az jó, ha te rendes gazdikat ismersz, nekem sajnos rosszak a tapasztalataim, az állatmentős múltamból kifolyólag több rosszat ismerek mint jót.

Egészségügyi okokból is szokták egyébként javasolni az ivartalnítást a dokik, nem csak a nem kívánt szaporulat megelőzésére. Azt hiszem, hogy a lány macskák és kutyák tovább élnek és egészségesebbek maradhatnak így.
Meg aztán nem mellékesen nagyon rossz egy tüzelő állatot látni, mert az neki igenis szenvedés, és fájdalommal jár.
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Gizike 2009.11.11 11:49:02
Gizike 2009.11.11 11:50:47
@Veszti1982: próbáld meg Operával, sokkal jobb, nem szakad meg.
"Brit-rövidszőrű, az a klasszikus "whiskas" cica, 7hetesen került hozzám. Tigris lettt a neve mert a 2 éves kis fiam amikor meglátta, így hívta rögtön a csíkok miatt" - írta Hancu kolléga haverja, amikor a fotók láttán az alábbi egyedről érdeklődtünk.  ..
"Ahogy itt  olvashatjátok, nagyon aggódunk a cicáért, nem tudunk mihez kezdeni már a helyzettel (mindent kihány, pedig orvosnál is sokszor volt, stb, nem tudjuk, meddig lehet ezt így húzni...), és aban reménykedünk, hogy a cicás olvasók voltak már esetleg ilyen helyzetben…..
Gizike 2009.10.25 20:24:00
@Bélus22222:
Hát Bélus, minden tiszteletem a tiétek, és sok puszi a kutyónak!
Cicanapló Nem fenékig tejfel 2009.10.22 15:03:00
Az élet, ha az ember nem tenyésztett macskát vásárol több tízezer forintért, nem lesz mindig egyszerű a macskákkal. Aki régóta olvassa a blogot, a legelső bejegyzésben már értesülhetett Szonya nagyon szomorú sorsáról, később Kosztya is elkapott valami lázas betegséget –…..
Ma a Megasztárban eldőlt, ki az a tíz induló, akik a következő hetekben versenyezhetnek a nézők kegyeiért, és a legnépszerűbb 2008 hangja lesz.Újdonság, hogy a zsűri egy fővel bővült, Fenyő Miklós, Eszenyi Enikő és Mester Tamás mellé beült Friderkusz Sándor is. Én meg azt…..
Egyszer már kapcsolatba került ezzel a fűvel a Homár, akkor a Városliget közepén burjánzott és szórta szét pollenjeit. Most Tivadar próbálta Aszódon elintézni, hogy az OTP üres telkein megtörténjen a parlagfű kiirtása, de az ügyfélbarát közszolgáltatás masszív falaiba…..
Eliza Baar után itt van marriam, aki az igaz szerelmet keresi, mert az igaz szerelem nem fejez be igaz szerelmet nem egy happy end ott csak egy dolog, ami tovább, mint az idő tart, és az igaz szerelem.Itt a nyár, és ilyenkor mindenki társra vágyik, még a szoftverek is. Az uborkaszezonban…..
 "Gyulai kertünkben édesapám az őszön négy madárodút helyezett ki. Ebből kettőbe idén tavasszal két pár cinke beköltözött, fészket rakott. Végtelenül szorgalmas jószágok, a fiókákhoz percenként térnek vissza telicsőrrel, amit azok újongó csipogással fogadnak. A…..
Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb. Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be…..