Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bboris

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint tudjuk, a magyar bírói kar — miként a magyar köztisztviselői kar bármely másik része is — három alaptípusból áll: a rezsim által zsebre vágott korrupt gazemberekből, a fogalmatlan idiótákból és a lelkiismeretes szakmai munkát végző, megvesztegethetetlen bolondokból.…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
bboris 2010.11.24 18:17:27
@zachar: jeti menj inkább haza, nyilván a nagy agyad miatt tengeted itt az egész napodat ... gondolom a való életben is ilyen kemény vagy ... mamakicsihülyegyereke.
bboris 2010.11.24 18:18:57
@zachar: ebben is biztos nagy tapasztalatod van te agyatlan ...
Az olimpia döntőjének várt mérkőzésre már a negyeddöntőben sor került. Erről nagyobb részben a kanadaiak, kisebben az oroszok tehettek. A meccset az oroszok felkészületlenül kezdték, nagyon hamar szétestek, ha össze voltak állva egyáltalán. Nem Ovecskinről és nem…..
bboris 2010.02.28 00:42:44
@McDon: hát téged szerintem rendszertől és kortól függetlenül rugdosni kellett volna ... egyébként az ilyen arcok voltak és lesznek a tényleges diktatúrák legnagyobb kiszolgálói vagy bűnözői ... nagyon remélem,hogy nincs gyereked ...
Előző bejegyzésemben már felvetettem az üggyel kapcsolatban néhány megválaszolatlan kérdést. Vajon hozhat-e ennyi idő után fordulatot Táncos Gábor ügye? Vannak erre példák. Előfordult már a kriminalisztika történetében, hogy akár húsz év elteltével bebukott az igazi…..
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
bboris 2009.07.22 14:37:46
@Sean: Hát a korábbi bejegyzésed alapján te is egy IQ Fighter-nek tűnsz, főleg egy ilyen ratyi névvel ... Értelmes és "építő" beszólásaid nélkül hidd el jobb lenne a világ ...