Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tionion

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hét utolsó napja a punnyadásé, egész nap a kertben szöszmötöl az ember, estére valami agyzsibbasztót akar, hogy minél hamarabb elaludhasson, mert jön a rohadt hétfő, és lehet menni melózni. A prosztó zsibbasztáshoz a legjobb programot az a TV2 biztosítja, mely az…..
Kérem szépen, aki az előző résztől lehidalt, az most istenigazából üvölthetett, mert ez volt a Hősök eddigi legjobb epizódja, az, amiben megkaptuk Lindermant, az első Sylar-Emo konfrontációt, és egy, a TV2 paraszt promósai által lelőtt poént. A történet szálát ott vesszük…..
tionion 2007.06.28 16:22:24
Amúgy a tévékettő tényleg bekaphassan, hogy a tetves keze esne le a promókészítőnek úgy ahogy van. Mi a f@szért kellett lelőni a cliffhangert a rész végén? Komolyan, én már úgy nézem a Hősőket, hogy a végén ott a kezemben a távkapcs, de sajna néha így is beszívom.
na...
Én közpesen jófej embernek tartom magam, néha egészen vicceseket is tudok mondani, és csak ritkán akarom kitépni a gigáját az ellenem vétkezőknek, mégis kitörne belőlem az állat, ha mondjuk az ABC fogná magát, és a ma esti Lost-finálé böszme nagy cliffhangere (mert lesz, az…..
tionion 2007.05.23 14:39:17
comment:com Aki hülye, az rabol? 2007.05.18 15:01:00
„A szóbeszéd szerint Cs. kapcsolatban állt egyes szélsőséges csoportosulásokkal, sőt egyes források szerint a férfi május 4-én azért akarta kirabolni a Széna téri OTP-t, hogy a szélsőjobb egyik ismert alakjának szerezzen pénzt egy rendzavaró akció finanszírozására…..
Az már rég rossz, ha kénytelen az ember megállapítani, hogy a mai nap legjobb filmje a Nyomás utána! lesz. Kiváló rendezés (E.B. Clucher), remek zene (Guido és Maurizio de Angelis) tehetséges színészek (Bud Spencer, Terence Hill), és hihetetlenül ötletes James Bond-paródiára…..
Igazi reality junkie-ként nem mehetünk el szó nélkül az Extreme Makeover című lakberendezős műsor alkotójának új műsora mellett, ami első blikkre a Legyek urára emlékezteti az edzett tévénézőt. Az ilyen adások (pl. Survivor) sajátossága a megszokott környezetből kiemelt, és…..
Sportdömping van ma kérem szépen, és nem is megyünk el mellette, az ilyet nem kedvelők azonnal ugorjanak két bekezdést. A sport1 18:15-től mutatja meg, hogy a bajnokságban az idén triplázó DVSC-nek (mert a hátralévő 3 meccsükün csak szereznek egy nyüves pontot) sikerül-e a…..
Subba Érettségiző nemzedék 2. 2007.05.07 18:17:33
Nos, nos, nos. Az a helyzet, hogy nem csak Kalocsán születnek kínos érettségi tablók. A budapesti Budai Nagy Antal gimnázium 12.d osztályát az MSN-kultőra érintette meg annyira, hogy ennek szentelték ezt a közös emléket. Rendkívül kínos lenne, ha nem mentené meg az ügyet Hudák…..
w Élt, él, élni fog 2007.05.07 06:00:00
Feltámadott az Ő felsőteste. Üres a sír. A holttestét megbolygatók nyilván azt hiszik, hogy győztek, pedig a koporsóból kiszabadult a lelke is. De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük. Szellemét a tűz nem égeté meg. Mert ebben a jelenetben két…..
Subba Hét videója: Villarep 2007.05.04 11:19:00
Valahol a kommentek között találtuk ezt a remek videót. Azok a régi szép idők! Nem látni már ennyi pojácát egyik adásban sem. Vajon eljutott már bármelyik résztvevő arra a szintre, hogy cikinek találja? Nagy kedvencünk Leslie, a fürdőszobából.  ..
Például egy nagydarab néger előtt, te hülye! ..
tionion 2007.05.03 18:39:54
tionion 2007.05.03 18:42:23
Subba Kis zene, kis pénz: Ogli G 2007.05.03 00:19:00
Nagyon rendes ember lehet Ogli G haverja és menedzsere, Big Máni. A szuper repper eddig 20 millióba' van neki klipestől mindenestől, és a befektetett pénznek a mai napig csak töredéke jött vissza. Na mi van, itthon csak akkor megy a hiphopi, ha…..