Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freecy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, hogy a macskák önző lények. Nos, Mr. Katt biztos nem, ő ugyanis fegyverrel száll harcba a gyerek kedvenc tortáját felzabáló űrlényekkel szemben. A Die For A Lie-ban van minden, mi szem szájnak ingere, még ha nem is agyonbonyolítva: torta, fegyverek, egyéb fejlesztési…..
Freecy 2014.05.23 09:32:39
@Az igazi Trebics: Nekem is ezt csinálta. Fury-val végigrohantam a pályán és mindenki elhunyt.
Leonardo da Vinci 1469-ben lépett be Andrea del Verrocchio festő műtermébe gyakornoknak. A Painters Guild-ben pedig mi ekkor (na jó, pár évvel korábban) lépünk be da Vinci és mestere életébe, hogy az ifjú művészt minél több tudással és gyakorlattal ruházzuk fel - és nem…..
Freecy 2014.05.22 10:11:46
Mielőtt elkezdtem játszani az A blocky Christmas-szel, még azon gondolkoztam, hogy kell keresnem még valamit, mert ez túl rövid lesz holnapra. Pedig a bontegames láttán azért gyanakodhattam volna. Összesen csak tizenhat pálya van, az első pár ráadásul könnyed tutorial, semmi…..
A hosszú hétvégére egy könnyed Nano Wars klónt kaptok útravalónak: a Cloud Wars-t. Aki esetleg nem játszott volna még hasonlóval, annak dióhéjban a játék menete: a bázisokban (ez esetben felhőkben) lévő szám folyamatosan nő, és ha egy ellenséges felhőre kattintunk, akkor az…..
Volt már olyan játék a blogon, ahol a Mikulásnak kellett útvonalat rajzolni (a linkért köszönet Freecy-nek, örökké hálásak leszünk!), de ott aktív elemek nem nehezítették a játékot. A Draw Play kicsit más, csöpögő csapok, rakéták, ionágyúk pusztítják az utat, illetve…..
Hetven híd, változatos pályák, cukorból öntött grafika. A Bridgecraft remek kikapcsolódást nyújt, az aláfestő zenék, hanghatások még aranyosabbá teszik a játékot. Annyira, hogy már a fizika hiányosságai sem zavarnak, mikor a leglehetetlenebb agyszülemények maradnak talpon, és…..