Regisztráció Blogot indítok
Adatok
putyko

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton esküvőre voltunk hivatalosak, mindkét házasulandó (vagyis az ifjú párA) a jóbarátunk, sok átmulatott szilveszter éjszaka és több száz kilométer erdei út van már közös emlékeinkben. Délelőtt 10 órára voltunk hivatalosak a Hawaii campingba Budapesten. Ez a camping a…..
Az alábbi post egy újabb kérdést tár elénk. Harminc évesen lehet az ember újra szerelmes? Megérné kilépni egy jól működö kapcsolatból a bizonytalanságért? télkezzetek! Még nem történt semmi, semmi visszafordíthatatlan, de sajnos, ha nem lépek (vissza) fog történni.…..
putyko 2009.07.22 13:12:03
kedves Anne!
nem bűnös vagy (egyelőre), hanem szamár. illetve bűnös is, amiért megpróbálod istenre kenni a disznóságaidat. és bűnös azért is, mert nem az az igazi megcsalás, amikor a testnedvek cserélődnek, hanem amikor egy fontos dologból kicsukod a férjed, és mismásolsz! (ráadásul rákened istenre az egész felelősséget.)

kinek milyen istenképe van, de katolikus teológiát végezve azt mondom, isten biztos nem azért mentett meg, hogy utána jól hátbacseszd a férjed!
LEHET, hogy érdemes otthagyni a férjed, LEHET, hogy az a jó (bár biztos nem keresztényi) megoldás, ha lefalcolsz a gitáros srác miatt. de azon kívül, hogy a statisztika meglehetősen ellened szól, néhány praktikus gondolat:
1. a férjeddel nem vagytok rokon lelkek? pontosabban akkor, amikor elkezdtetek együtt járni, nem érezted rokon léleknek? és tényleg baromira eltávolodtatok egymástól lelkileg meg ilyesmi? - állati rendes fickó a férjed, hogy (bár úgy el vagytok távolodva egymástól, hogy pár találkozó után ejthető, mégis) tök korrektül kitartott melletted, miközben majd' feldobtad a bakkancsod...
2. azt gondolom, hogy a férjed, akihez legalább valami szolid barátságosság kéne hogy fűzzön, annyit MINIMUM megérdemel, hogy elmond neki, milyen kalandba keveredett a lelked ködcirkáló része...
3. talán még az is belefér (nálam beleférne), hogy elrongyolsz a gitárossal egy hosszú hétvégére, hogy jobban teszteljük, hogy áll ez a "rokonlélek-dolog", talán a kémia is picit csillapszik. talán az is belefér, hogy hosszabb időre találkozgassatok, akár kamatyoljatok - végülis tényleg van esélye (inkább csak matematikai), hogy szuper kapcsolat legyen belőle.
de légy szíves, NE KEVERD BELE AZ ISTENT abba, hogy belezúgtál egy srácba. LEHET, hogy azért maradtál életben, hogy a gitárossal új életet kezdj, de inkább azért, hogy a korrekt férjed boldoggá tedd (miután megerősödtél egy ilyen megkísértéssel)... (ha a férjeddel elég őszinte a kapcsolatotok (remélem), akkor talán érdemes a 2. és 3. pontot végiggondolni, hogy ne maradjon benned a tüske, és ne pont azért utáld meg a férjed, hogy így elszalasztottad életed óriási esélyét - elszalad az magától is :) )

blah és még sokan mások elég korrektül összefoglalta, amit ilyenkor lehet mondani. és gergőáron is jó keresztény (csak egy kicsit keresetlen stílusban fogalmazva) szemszögű és elég korrekt elemzést adott :) bocs, hogy én ilyen hosszan ragoztam a kérdést