Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Korat

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valakinél csörgött a vekker, hogy már legalább 2 éve nem született új cikk a paleo étrend lejáratására, tehát a téma újra eladható... És ez lett az eredmény. Jaj. Értem én az igyekezetet, hogy beszéljünk a témáról, de miért nem olyanok teszik ezt, akik értenek is hozzá…..
Vannak emberek, akik nagy összegeket fizetnek olyan speciális társasutakért, ahol a személyzet direkt reformállamtitkárnak meg karhatalmistának nevezi őket és lépten-nyomon jól megalázza. Legalábbis a nyaranta megjelenő kis színes cikkek szerint, mert mi nem hiszünk el ekkora…..
"A szakértői vélemény tartalmaz olyan elemeket, amelyek szerint a hölgy nem arról híres, amiről az angolkisasszonyok" – mondta egyebek mellett Magyar György péntek este a Klubrádió Kontra című, a Zsanett-sztoriról szóló műsorában. Az Index felvetésére – egy…..
Korat 2007.06.21 16:43:17
Sziasztok,
nem vagyok ügyvéd, sem szakértő, de egy személyes "élmény" erejéig szeretnék reflektálni néhány kommentre, amely azt fejtegeti, hogy hogyan lehet megerőszakolni egy nőt, pl orálisan, ha az nem akarja (haraphat, stb), illetve azokra, amelyek az „élményszerűséget, és a hiányzó emlékképeket, az elkövetők azonosítását firtatják. Nekem volt - hangsúlyozom - nagyon halványan hasonlóban részem, nem történt erőszak, azt hiszem leginkább a zaklatás fogalmát merítette ki a dolog, a családunk egyik "régi barátja" részéről, még tinikoromban, 17 évesen. Az említett ismerős, másfél órán keresztül ült mellettem, különböző ürügyekkel tapperolt (orvosom volt), miközben lassan elég egyértelművé tette hogy mit akar. Másfél óra után adta fel, hogy ebből nem lesz semmi. Én pedig... olyan dermedten ültem ott, annyira képtelen voltam elhinni, hogy tényleg ez történik, hogy teljesen lesokkolt az egész. Tudtam vele beszélni, de közben egyszerűen képtelen voltam elhinni, felfogni, hogy egy általam tisztelt és szeretett ember, akit hatéves korom óta ismertem, komolyan gondolja, hogy rámmászik. Nehéz leírni az állapotot, amibe akkor kerültem, de ennek biztosan van irodalma. Nagyon gyorsan elszállt még ez a relatíve hosszú idő is, és kevés emlékem van arról, hogy miről volt szó egyáltalán, annyira lesokkolt az, hogy megpróbáltam felfogni hogy mi történik. Hozzátenném, nem vagyok akaratgyenge, visszahúzódó személy, az akkori viselkedésem is csak arra döbbentett rá, hogy hiába gondoljuk azt, hogy mi azonnal pofán vágnánk az ilyet, adott, váratlan szituációban ez nem így megy. Előre tudom, hogy ezt sokan hogyan fogják felfogni, mindenesetre arra akartam kilyukadni, hogy ha rám így hatott ez a kis incidens, el tudom képzelni, mit élhet át Zsanett, ha valóban igaz, amit mond. Az én nézőpontomból teljesen reális az, hogy nem működött jól az időérzéke, nem ismerte fel könnyedén a feltételezett támadókat, hogy összemosódnak számára a dolgok.
A személyes véleményem pedig sokakéval megegyezik itt, persze semmi sem fekete és fehér, és ártatlanság vélelme stb, viszont ha mindannyian így gondoljátok, akkor is szeretném hangsúlyozni, hogy legyen egy nő bármekkora „ribanc” (nem szó szoros értelmében vett prostira gondolok), utaljon bármire a viselkedése, ez semmire sem jogosít fel senkit. A másik pedig az, hogy tényleg nagyon aberráltnak kell lenni ahhoz, hogy valaki egy ekkorát hazudjon, mint Zs, ha hazudik. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz a vége.