Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Androidave

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a két videóban semmi közös nincs, leszámítva, hogy most bukkantam rájuk, és valamilyen okból közlésre érdemesnek tartom őket. Az elsőben egy fickó szénné éget mikróval egy iPadet. Figyeljük meg, hogy a seggfej seggfej marad akkor is, ha egy értékes vagyontárgyat tesz…..
Appleblog A HP megvette a Palmot 2010.04.29 07:38:00
A nap híre mindenképp az, hogy a HP 1,2 milliárd dollárért felvásárolta a Palmot. Az okostelefonok piacáért oly sokat tett vállalat történetének tehát vége szakad, a Palm ugyanúgy beolvad az óriásba, mint annak idején a Compaq, és legfeljebb egy márkanév marad.A hírnek az…..
Na itt az a gép, amire vártunk, amit végre nemcsak az otthonunkban, hanem menet közben is lehet használni. Az Apple azt ígérte, hogy április végén kezdi el szállítani a 3G-s csippel szerelt iPádot, ami stimmel: április 27-én megérkeztek az első olyan levelek, amik már a termék…..
Őszintén szólva erősen kétlem, hogy a fényképen, ami körbejárta a netet, valóban az új iPhone látható. Ugyanúgy bizalmatlan vagyok a videókkal szemben is. Gyanús a forma, a mobil felbukkanásának körülménye, a sztori, az ügyetlen, felosztott oldalsó fémkeret, a hátlap…..
Szép kövér update-et kaptunk az Apple-től, a MacBook Prómon 438 megabájtot jelent a frissítés, ami várhatóan rendbe rak néhány alap Snow Leopard-problémát. Ez a harmadik verzió, az Apple operációs rendszerei körülbelül ekkora szoktak fénykorukba lépni, tehát mostantól…..
Alapvetően odavagyok ezért a hatalmas, sima üvegfelületért, a többujjas gesztusért, olyan nekem a laptopom touchpadje, mint Kiszel Tündének a saját szemöldöke: képtelen lennék nélküle élni. Néha viszont sajnos elszaródik. Előfordul például, hogy váratlanul megfeledkezik a…..
El tudom képzelni, hogy van értelme használni a Newplan Design két munkatársa által kifejlesztett kávés poharat. Li Cheng és Zhang Xun álmodta meg a Finger Coffee-t, mellyel könnyedén megoldhatjuk a kávékeverés gondját, ha éppen nincs nálunk kanál vagy bármilyen egyéb eszköz.…..
Rögtön az elején felteszem a nem költőinek szánt kérdést. Te melyik óriáscégnél dolgoznál szívesebben? Választási alternatívaként most a Google-t és a Facebook-ot tudom ajánlani. Hazai viszonyaink ismeretében nem lennék túlságosan meglepve a lehetséges válaszokon, ami valószínűleg úgy hangzana: a…..
Ha valaki sokat utazik -mert fiatal üzletember-, nyilván ismeri annak kényelmetlenségét, amikor a repülőtereken nyomorogva kénytelenek az ölükben használni laptopjukat, mert máshol nincs hely. Valószínűleg ez a bosszantó helyzet vezette Andrew Liszewski tervezőt, hogy megalkossa a…..
Ezt a videót csak nehezen tudom értelmezni. Kiindulási pont: azok, akik tönkretesznek egy értéket, idióták, és ha az agresszió egy olyan minőségi termék ellen irányul, mint a Mac, az illető biztosan a pokol hatodik körébe kerül (a hitetlenekébe). Csakhogy ez a videó az…..
Korábban is említettem már, hogy az iPad és az egész tablet-cirkusz nem önmagában vizsgáladnó jelenség, mint ahogy az iPhone sem értelmezhető AppStore nélkül (2007-ben ugyan próbálkoztak vele, de feladták). A mit használunk és a hogyan használjuk kérdésekre már megvolt a kész…..
Androidave 2010.02.19 23:26:34
@rudo: hát amit irsz annak a fele nekem kinai:)
ugyhogy esélyem sincs bántásnak venni, de a lényeget leszűrtem és nem bántó.
Én igazából 5 hónapja ismerkedek a Final Cut Pro-val, eddig egész produktívan és a későbbiekben venném hasznát a flash-nek meg egyéb animációs technikáknak, szóval hajlandó vagyok képezni magamat, de ez egy "long-long story".
Csodálatosan értelmetlen videót hozott le a Macenstein, de nem írom meg negyedszer is a postot, miután a blog.hu váratlan közbeavatkozással háromszor már megsemmisítette azt. (most egy automata mentéssel és nem kívánt kurzormozgatással megpróbálta negyedszer is, de nem hagytam…..
Nem vagyok egy Apple rajongó, de a jól felhasználható újítások útjába sem szeretek állni. Az iPad megjelenéséről szólt az elmúlt hét és egyre másra születtek az olyan bejegyzések, melyek az orvoslásban betölthető potenciális szerepét kezdték el elemezni. Beszélni azért…..
Több frissítés is érkezett, köztük a Boot Campből is megérkezett a 3.1-es verzió, amivel már a Windows 7 32 és 64 bites verzióját is telepíthetjük a beépített szoftver útmutatása mellett. A Windows 7 persze nem most debütál a Macen, a Parallels és a VMWare Fusion is…..
Még egyszer buék! ..
Androidave 2010.01.01 11:53:04
Felvilágosítás (nem csak) heteróknak a homo szexualitásról: Az Interneten számtalan meleg portál és felvilágosító médium foglalkozott már azokkal a téveszmékkel és félreértésekkel, amelyek a melegekkel kapcsolatban sok heteró fejében mind a mai napig élnek, s ezáltal…..
Androidave 2009.12.09 21:05:22
Rion-gay Fiúnak coming out? 2009.11.29 17:20:00
  Hát ma elszomorodtam. Dávid barátom hívott, - kit előző cikkemben is megemlítettem – h előbújt egyik jó barátjának. Egy fiúnak… Viszont pofon érte őt is így persze engem is. Pont tegnap este beszéltük msn-en, h előbújjon, e elmondja-e neki… Én…..