Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cukorfajankó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Times összeállított egy 40-es listát a világ legjobb jövőre nyíló szállodáiból. Meglepő módon három budapesti is szerepel rajta. Az egyik az ötcsillagos Baglioni Hotel, 66 elegáns szobájával és közvetlen kapcsolatával a Rácz Fürdőhöz. Itthon leggyakrabban a Tabán…..
cukorfajankó 2010.01.06 14:27:55
@elég.volt: Tökéletesen egyetértek minden szóval! Meddig kell ezt még tűrnünk?? A Blaha Lujza téren a buszravárás 5-10 percét is alig lehet elviselni, a látványtól az ember a Bakony belsejébe menekülne!
Jönnek az ikrek! Napi kvíz 2009.10.12 12:07:04
Éles elméjű blogolvasóimnak szól a következő két kérdés.1. Gyerkőcök kicsit betaknyosodtak, így az orrszívó-porszívó használata után kapnak még egy pici kámforos-mentolos kencét a nózijuk alá, ami megkönnyíti a légzést. A kenőcs dobozán a következő felirat…..
Júliustól az útlevélnek tartalmaznia kell a tulajdonos ujjlenyomatát is, Jenőtől is megpróbáltak vételezni egyet az okmányirodában. A scanner azonban nem tudott elfogadható mintát készíteni, sokadszori próbálkozásra sem, pedig Jenő még kenegette is az ujjbegyét előtte. Ha a…..
cukorfajankó 2009.08.06 10:53:41
@Secnir:
nem a Baló Julitól származik a magasröptű megnyilvánulás, hanem egy nagy tehetségű cölöbtől: magától Tarnóczitól (Medgyessy elvtárs fogadott gyermekétől)