Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rhumel

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izabella Jones 3.0 Menedék 2013.08.24 20:41:29
(A kép forrása: http://www.vegkitchen.com ) Még mindig a holland fickó (Rem Koolhaas) könyvét olvasom Manhattanről, és még mindig élvezem. Ma pont arról olvastam, Le Corbusier hogyan akarta a maga képére formálni, nem is, inkább elképzeléseivel összhangba hozni New Yorkot. Azt is…..
Izabella Jones 3.0 Padló 2013.06.24 11:22:14
Padlón fekve másképpen álmodik az ember. Nem az a vastag deszka, mint a másik házban, de mégis, vigasztalóan öreg. Az ilyen öreg padlókon ott a másik ember életének a nyoma. Egy másik asszonyé, egy másik gyereké, más örömöké, más szomorúságoké: a kézből kihullott…..
Nem, ez egyáltalán nem lényegtelen kérdés. Mármint a nő számára sem, úgy értem, mert a férfi számára ... eh, azt tudjuk. Na nem, nem úgy, hogy eh, a férfiak, lemondóan legyintve, csak egyszerűen megértve a befogadói oldal jéghideg, teljesítménycentrikus, kíméletlen…..
Izabella Jones 3.0 Köszöntő 2013.04.27 09:04:21
Jó estét kívánok, (Doktor) Valaki vagyok a Valmiügyi Minisztériumból, az Iparkamarától, a helyi Intézményeket Fenntartó Nemtudomkimondani Központtól, valamint a Helyi Menő Csávók egyesületétől. Nagy szeretettel köszöntök mindenkit abból a szép alkalomból, hogy én most itt mindenféle mondatokat fogok…..
Izabella Jones 3.0 Azt 2013.03.26 18:03:31
Nagyhét van. Azt akartam volna hazudni, elsősorban is magamnak persze, hogy elfelejtettem, de nem felejtettem el. Igaz, nem úgy, nem a böjtben emlékeztem rá, nem is a nemböjtölés lázas lelkifurdalásában, hanem az elmúlt hetek minden eltúlzott pillanatában: az önzésben, a…..
Izabella Jones 3.0 Leánytanya 2013.02.28 21:26:04
Ez egy túláltalánosító, intoleráns, trágár poszt. Csak saját felelősségre. Most, hogy megéltük a csütörtök estét, végre van remény arra, hogy ezt a hetet is túlélem. Nem ép elmével, azzal nem tudok dicsekedni, már a heti kezdőállapot sem nagyon számíthatott valami kerek…..
Mostanában van egy kis időproblémám. Hiánygazdálkodásra kényszerülök. Ortodox módon ugyan, a zsidókeresztény hagyományoknak megfelelően a jézusomsemmiresincsidőm márkajelzésű, európai gyártmányú  (esetleg kóser) nyálka vékony rétegben vonja be a nappalaimat.…..
Izabella Jones 3.0 Elköltözve 2013.01.08 18:11:56
Nos, itt ülök a dobozok közt, és némiképpen motivációmat veszítve gondolok a még ki nem csomagolt hegyekre, és a már kicsomagolt, de még halmokban álló mindenfélékre. Internet bekötve, könyvek a polcon, tegnapelőtt megtaláltam a bugyijaimat, tegnap pedig egy pár nem lyukas…..
Izabella Jones 3.0 14. 2012.12.14 13:53:56
Van olyan nap, amikor tényleg csak a zene segít megőrizni az ember ép elméjét. Ebben az adventben gyakran jut eszembe Umbert Eco esszéje a hülyeségről. Illetve az esszé arról szól, miért is jó, hogy az embernek egyre kevesebb barátja marad az évek előrehaladtával. Így ugyanis…..
Apai nagyapám és családja Felvidéken élt és reformátusok voltak. Apai nagyapám és családja zsidó volt. Apai nagyanyám szlovák katolikus volt.  Apai nagyanyám zsidó volt. Anyai nagyapám magyar katolikus volt. Anyai nagyapám zsidó volt. Anyai nagyanyám sváb katolikus volt.…..
Most mit mondjak így elsőre?? Érdekes. Ez a jó szó, azt hiszem. Hogy az ember hova el nem jut életében?! Egy kicsit Rejtőjenős fordulatokat tud venni az én életem néha, de hát nézzük a dolgok jó oldalát: egyáltalán senkit nem vágtam képen, és senkinek nem szóltam be. Sőt.…..
Izabella Jones 3.0 Vasárnap 2012.11.04 07:46:10
Ez is eljött. Itt az őszi szünet vége. Most kezdtem csak kiengedni, ehhez képest ma reggel már derékfájással keltem. Pszicho. Úgy érzem, alig végeztem valamit, de ez nyilván marhaság, az ember mindig végez valamit, legfeljebb a pihenést végzi. Befejeztem Pelevin Generation P című…..
   Ötven elmúltál. Mondd hát, mire vársz még? Ötvenen túl már nincsenek csodák. Amerre mégy, csak egyre nő az árnyék. Idegen lett körötted a világ.Barátod nincs. A szerelem elárult. Megsebeztek és belehalsz majd lassan. Kapuk csukódnak, de egy még kitárul. Vándor…..