Regisztráció Blogot indítok
Adatok
házicica

14 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Filico nevű japán cég dobta a piacra a lehető legdrágább vízet, Hello Kittys kiszerelésben. Komoly agybaj :)Az ára: 100 USD. ..
Előljáróban szeretném kihangsúlyozni - mint ahogy erre már más bejegyzéseknél is utaltam -, hogy a blogban nem célom szolgáltatások, termékek reklámozása, de ha találok egy számomra érdekes oldalt, terméket, azt szeretném megosztani az olvasókkal.A neten Valentin-napi…..
Szombaton farsangi partira voltam hivatalos, ezért még az előző héten beújítottam egy új felsőt. (Hiába, én is csak nőből vagyok:))Kedvenc bulizós viseletem a farmer valamilyen fekete, kicsit különlegesebb toppal, mivel ez szerintem mindig jól néz ki, nem lehet vele nagyon…..
Otthoni fortélyok GPS-es bugyi 2010.02.01 08:00:00
Pénteken, a folyamatos havazást látva, a nagy hó miatti szobafogságra felkészülve előrelátóan beújítottam az aktuális Cosmo-t.  Hétvégén szépen bevackoltam magam a TV elé egy jó forró csokival és a frissen szerzett női magazinommal. Egyből megakadt a tekintetem egy…..
házicica 2010.02.01 13:46:15
@Átokfajzat: Egy kis hűtlenségi statisztika:
"Hazai hűtlenségi statisztika

• A férfiak 54, a nők 45 százaléka lép titokban félre.
• A férfiak 33 százaléka már a házasság első évében megcsalja a feleségét.
• Minden hatodik nő azért csalja meg a férjét, hogy megbüntesse vagy megalázza.
• A nok 44 százaléka kívánatosabbnak tartja magát a félrelépés után.
• Csak minden harmadik férfi vallja be a félrelépését.
• A férfiaknak csupán 4 százaléka szeret bele alkalmi partnerébe.
• A férj a feleség véleményével szemben csak minden hetedik esetben ad
nagyobb hitelt a szerető szavának."
(www.zsuzsaberes.com/naplo_poligam.htm)
Nem, nem a magyar narancsról fogok írni, hanem az angol változatáról. Néhány hónapos angliai tartózkodásom alatt az egyik legfontosabb gyümölcs, amit fogyasztottunk, a narancs volt. Előfordult, hogy többet vettünk a kelleténél és mire megkívántuk, már kezdett megpuhulni, így…..
Otthoni fortélyok Tanulmányút 2009.08.27 22:46:00
Kedves Olvasóim!Köszönöm mindenkinek az eddigi hozzászólásokat, kommenteket.Sajnos átmentileg kénytelen vagyok szüneteltetni a blogot, mert sikerült elnyernem egy negyed évre szóló, angliai ösztöndíjat, ami mellett nem lesz időm tovább szerkeszteni a blogot.Jövőre viszont új…..
 ...A jól sikerült vacsora másnapján korán kelés, romeltakarítás - némileg fájós fejjel.A legnehezebb feladatot természetesen az a tepsi jelentette, amiben a hús sült. A feladatot a jól odaégett zsíron és hús darabokon felül még nehezítette, hogy teflon bevonatú tepsiről…..
A világegyetem - Murphy - törvényei megint működtek.Tegnap vendégek jöttek volna vacsorázni: szám szerint öten lettünk volna. Mivel tudom, hogy ismerőseim munkás hétköznapjai elég pörgősek, ezért úgy gondoltam, meglepem őket valami tartalmas vacsival - úgyis valószínű, hogy…..
Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet egy érdekes üzleti ötletre, szolgáltatásra.Van egy cég (http://elintezzuk.hu), aki hivatásszerűen azzal foglalkozik, hogy mások helyett elintézi a hivatali sorbanállást.Megnéztem, de sajnos személyit, útlevelet nem tudnak intézni - nehéz…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de én mióta "felnőttem", egyre szétszórtabb lettem, egyre több mindent felejtek el. Ez sokszor vezetett ajtócsapkodáshoz: nem győzném felsorolni, hogy hány vita kezdődött úgy, hogy "Nem emlékszel, hogy mondtam, intézd el ezt is?",…..
Az alábbi bejegyzésben nem praktikákat olvashattok, hanem mindennapi dolgainkkal kapcsolatos "Miért?" kérdéseket, de úgy éreztem, hogy nagyon is beleillenek a blog tematikájába.Miért ér oda a megadott címre a pizzafutár hamarabb, mint a mentő? Miért van rokkant parkoló pl.…..
Hétvégén jó idő volt, ezért úgy döntöttem, hogy a szokásos heti takarítás mellett nekiesek az ülőgarnitúrának is: évente kétszer nem árt kitisztítani, mert a bézs színű szövet normál igénybevétel mellett (tehát az esti tévézés közbeni csokizást, nappaliban történő…..
Múltkor azt próbáltam boncolgatni, hogy hogyan is tudnánk távol tartani a kellemes nyári esték vérszívó megkeserítőit.Mi van akkor, ha a védekezéshez már késő és megtörtént a baj?Van néhány, jól bevált módszer, amivel az égető, viszkető érzés csökkenthető, de mi van,…..
Otthoni fortélyok Invázió 2009.07.23 06:12:00
Itt a nyár és ők visszatértek! Már megint, mint minden évben és már megint szomjaznak. Vérre.Mintha évről évre többen lennének és mintha évről évre jobban szívnák a vérünket. (halk megjegyzés: sajnos nem csak ők)Rájuk nem igaz, hogy minél nagyobb, annál jobban kell félni…..
Otthoni fortélyok Blog beindító 2009.07.23 04:36:00
Üdvözlet Mindenkinek!Szeretem, ha a környezetemben rend és tisztaság van, de mindig törekszek az egyszerű és gyors megoldásokra. Már régóta fontolgattam, hogy indítok egy oldalt, ahol összegyűjtöm azokat a hasznos dolgokat, amikkel könyebbé tehetjük az otthoni, ház körüli…..