Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ria***

83 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap elvileg mennem kellene a barátomhoz, de nincs most semmi kedvem :S Buszozgatni... meg ki tudja, hogy kit hívott már megint oda..... Nem nagyon beszél meg velem semmit, csak valamit elhatároz, én meg mindig meglepődök. Legutóbb is mondja, hogy menjek át a hétvégére, egyedül lesz…..
Túl vagyok megint egy vizsgáán! Nagyon úgy érzem, hogy 5-ös lesz :)Most készülök a következőre, amit eddig elég húzósnak gondoltam, de akik már megírták, megnyugtattak, hogy egyáltalán nem volt vészes :) Úgyhogy holnaptól gőzerővel azon leszek, mert hétfőn vizsga. :S De ez…..
Na kezdjük újra a firkálgatást, úgyis unom már a vizsgaidőszakot :S Pár sort írnék a kimaradt életeseményekből (melyeket elég pozitívnak gondolok) :) 1. Megvan az első szakmám! :) Ezzel kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy borzasztóan örültem neki, mikor megkaptam a…..
Ria*** 2011.06.27 18:39:48
@Scoooby: 8 különbség: a pók 8 lába :D
  A mai napom nagyon mozgalmas volt. Egész nap odavoltam. Mentem ügyintézni, kész lett a személyim :) Elintéztem a munkával kapcsolatos dolgaimat, bár még holnap mennem kell egy helyre. Nézelődtem a fórumban, vettem egy jó kis felsőt is :P Estefelé meg randim volt, egész…..
Extrém testfestészet, élethű festmények és egyéb érdekesség! Katt ide!..
Ria*** 2011.05.04 00:54:37
@RedCameleon: Ott a pont! Ekkora hülyeséget ...
 Holnap felelnem kell angolból. Olyan rossz, hogy most így tanulás közben ragad le a szemem. Az ágyon olyan jó kényelmes fekve tanulni, de a hátránya, hogy nem egyszer elaludtam már jegyzetekkel a kezemben... :S :) Most tartottam egy kis szünetet, megittam egy energiaitalt és…..
Már nagyon régen írtam, de most elhatároztam, hogy újra írni fogom a blogom :) Annyi gondolat futott most végig bennem, rengeteget tudnék írni, de már így hajnali fél 2 után nem akarok belekezdeni semmi hosszadalmasba. Holnap nem ártana korán felkelnem, délelőtt van egy kis…..
Egy új lelkész annyira lámpalázas volt első szentbeszédekor, hogy alig tudott megszólalni. Második szentbeszédje előtt felkereste hát a feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét.Azt a választ kapta, hogy tegyen egy kis vodkát a misekehelybe,…..
Mostanában pörögnek körülöttem az események :) Nyár végén dolgoztam. Voltam a szokásos helyen :) és kapam egy olyan munkát, hogy kopogtatócédulákat kellett gyűjtenem. Elég sok összegyűlt, már várom a fizut :)  Megkezdődött a suli is. Az első napokkal még semmi gond…..
Sokan azt hajtogatják, h nem a külső számít, a belső értékek a legfontosabbak... ez elég hülyeség... jó, van is benne valami, de így nem igaz. Van annyi ismerősöm (az ellenkező nemből), akik nagyon kedvesek, figyelmesek, aranyosak, lesnék minden kívánságomat... de akárhogyan…..
Nah nem írtam már egy ideje, bepótolom, úgyis unalom van ... :)Hm.. mik is történtek velem .. :D Szombaton voltam Balázs féle szülcsi-bulin. Házibuli & Beat Beach. Nem volt rossz :) Régen taliztam már Balázzsal, jó volt látni, ari volt :D Most szerdán meg a…..
Tegnap tök jó sütit csináltam :P Nagyon hamar elfogyott :P :P Az a jó benne, h hamar kész van, nem kell hozzá sok minden, és isteni finom :D  ..
Húúú ma minimum 5 felé kellene szakadnom :D De lehet, hogy még az sem lenne elég xD Este Deep :P Érdekes lesz :D Még azt sem tudom, mit vegyek fel :S Am a Gustában ma olyan fincsi kaját vettem, valami sajtos csavart péksütemény, de hm.... :P Lehet most már mindig…..
Nah megint voltunk szerdán a Deepben a szokásos társasággal. Nagyon jó volt :D Megint volt pár ismerős. Ott volt Szőrös is, de vagy 2 szót beszéltünk, szia-szia xD Na mindegy, úgyse tudja senki, h ki az a Szőrös, szal nem is írok semmit róla :D Táncikáltunk is párszor, el is…..
Szerdán voltunk megint a Deepben, nem volt rossz :D Jó zenék mentek. Volt sok ismerős, mondjuk volt olyanis, akinek annyira nem örültem :D Sőt egyáltalán nem :S De sztem rájött :P Fuh, én meg arra jötem rá, h eddig semmi bajom nem volt vele, de most meg utálom…..
Olyan lassan telnek a napok :S Semmi meló nincs :( Barátnők pasiznak.. :D Én meg szétunom magam :/ Már annyi filmet megnéztem, mint amennyit sztem egész évben nem xD A sorozatokat is majdnem végignéztem már, áhh de meguntam ezeket is :) Oh, kár h mindenki messze lakik tőlem :(…..
Ria*** 2010.07.07 13:19:38
@AnneMary0317: Jah, most kivételesen nem pasizol, mert a pasid elrepült Montenegróba :D
Ria*** 2010.07.08 18:51:15
Szombaton voltunk a Deepben :) Jó zenék mentek :P Megtetszett a Waka waka :D Amúgy jött velünk Bambi is. Még meglepődtem, h felhívott este, h itt van a házunk előtt, azt hittem, h csak viccel :D Ez most jobb volt, mint a Home szerintem. Bár tömeg volt, meg meleg volt, de a zene nagyon…..
Ria*** 2010.07.07 13:17:28
@AnneMary0317: Hát eddig sem volt valami vastag :D
Subba Napi GIF: MENNYII?! 2010.07.03 09:00:00
Ria*** 2010.07.06 00:40:17
Inda gépház Nyerj dudát! 2010.06.29 12:20:00
Drága Bloggerek!A foci-vb remek alkalmat nyújt mindenféle tippelős, kitalálós, sorsolós, megnyerős játékra, most éppen a Coke kérdez egy furfangosat látogatóitoktól, a blogotok oldaldobozába kihelyezett Coke vb-kvízen, ti pedig indulhattok a 7db vb-s USB pendrive vagy az 50 db…..
Ria*** 2010.07.06 00:15:16
Na a Rádió1-ről ennyit... (most bővebben inkább nem fejteném ki, nem akarok megbántani senkit :))Más gyakszihely után kell nézni.. de már úgy néz ki h meglesz :P ..
Bejön apa a szobámba: -Nem vagy éhes? -Nem! -Biztos? -Biztos!Kimegy...5perc múlva bejön: -Nem vagy éhes? -Nem! -Biztos? -Biztos! -De miért nem? -Áááá hát mert nem! Majd eszek, ha éhes vagyok!Kimegy....5 perc múlva megint bejön: - Eszel káposztás kockát? -Nem! -Biztos? -…..