Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anabelle_

35 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A thai kormány hétfő délután 3 órági adott ultimátumot a pirosinges tüntetőknek, hogy addig békében és fegyvertelenül távozhat mindenki. Humanitárius szerveket kértek fel, hogy segítsenek az idősek, gyerekek és nők evakualásában - még ingyenes közlekedést is felajánlottak,…..
Már megint. Az utóbbi években Thaiföld és Bangkok már nemcsak mint turistaparadicsomként szerepel a hírekben, hanem olyan eseményekkel kerül a CNN és a BBC címlapjára, mint „több tízezezer fős kormányellenes tüntetés”, „megbénított belváros”,…..
HASZNOS, SZAKMAILAG ELLENÕRZÖTT CIKKEKET ÉS ORVOSOK ELÉRHETÕSÉGÉT TARTALMAZÓ WEBSITEOK GYÛJTEMÉNYE AZ OEVOSZ AJÁNLÁSÁVAL anyajegy-melanoma-kozpont.hu anyajegyvizsgalat-budapest.hu anyajegyvizsgalat-szures.hu aranyer-visszer-specialistak.hu belgyogyaszat-cukorbetegseg.hu…..
HASZNOS, SZAKMAILAG ELLENÕRZÖTT CIKKEKET ÉS ORVOSOK ELÉRHETÕSÉGÉT TARTALMAZÓ WEBSITEOK GYÛJTEMÉNYE AZ OEVOSZ AJÁNLÁSÁVAL anyajegy-melanoma-kozpont.hu anyajegyvizsgalat-budapest.hu anyajegyvizsgalat-szures.hu aranyer-visszer-specialistak.hu belgyogyaszat-cukorbetegseg.hu…..
HASZNOS, SZAKMAILAG ELLENÕRZÖTT CIKKEKET ÉS ORVOSOK ELÉRHETÕSÉGÉT TARTALMAZÓ WEBSITEOK GYÛJTEMÉNYE AZ OEVOSZ AJÁNLÁSÁVAL anyajegy-melanoma-kozpont.hu anyajegyvizsgalat-budapest.hu anyajegyvizsgalat-szures.hu aranyer-visszer-specialistak.hu belgyogyaszat-cukorbetegseg.hu…..
www.oxygenmedical.hu www.anyajegy-melanoma.hu www.anyajegyvizsgalat-budapest.hu www.anyajegyvizsgalat-szures.hu www.melanoma-anyajegy-szures.hu www.melanomakozpont.hu www.melanomaszures-anyajegyszures.hu www.melanomaszures-budapest.hu..
Kapcsolodo linkek: www.oxygenmedical.hu www.fogbeultetes-fogszabalyozas-budapest.hu www.fogorvos-fogaszat-budapest.hu www.fogorvos-fogaszat-fogfeherites.hu HASZNOS, SZAKMAILAG ELLENÕRZÖTT CIKKEKET ÉS ORVOSOK ELÉRHETÕSÉGÉT TARTALMAZÓ WEBSITEOK GYÛJTEMÉNYE AZ OEVOSZ…..
Végre egy hír a hazai médiában az orvosokról-egészségügyről, ami nem a hálapénzről, törvénytelenségről, kiskapukról, lenyúlásról, pénztelenségről szól! Hanem magáról az ORVOSLÁSRÓL! "Gégemetszés egy golyóstollal Budapesten" (teljes cikk) Mert ez az orvoslás. Nulla…..
Ahol étkezem, és van hölgytársaságom, szóba kerül. A szebb, a legszebb is közülünk fogyókúrázik. Az biztos, hogy a szépségideálnak való megfelelés az elsődleges cél. De az ember nem egy doboz; hogy beteszel bele egy célt, észleli, és utána a nap hátra lévő részében…..
Dr. Tucc Fogfehérítés 2009.09.17 17:56:00
Utóbbi időben egyre több helyről hallani a fogfehérítésről. Újra ragyogó fehér mosoly, magabiztosság, stb, stb. Nézzük, hogy is állunk ezzel! Ma a fogfehérítés két nagy csoportját találhatjuk: az otthoni és a fogorvosi módszert. Közös bennük a hidrogén peroxid. (Úgy…..
Dr. Tucc Terhesgondozási körkép 2009.09.16 14:42:00
Mit tehet az emberlánya, ha terhes és szülni szeretne? Nézzünk körben a net adta segítséggel. Lépések: hol vállalnak terhesgondozást? milyen feltételekkel? mennyiért? szülés? Neten keresőben a terhesgondozás szóra egészen szép számmal jelennek meg eredmények: drRose,…..
Tűnődtem ma, gondoltam, felvetem a kérdésemet itt. Orvoshoz vagy természetgyógyászhoz fordultok szívesebben? Mit mond vajon egy orvos-természetgyógyász arról, hogy miben, mikor, hol, hogyan egészíti ki esetleg egymást a két szakma?..
A levelet - szokásunktól eltérően - nem vágjuk meg. Így teljes. Teljes meséje egy embernek, betegségének és annak, amit ő az egészségügyben tapasztalt. "Az ember, amig egészséges el sem tudja képzelni micsoda kálváriát kell megjárnia betegként. Jó állampolgárhoz híven…..
Két független ortopéd orvos diagnózisa volt a fenti mondat. A gyermekkel törődő édesanya esete. Vicces poszt. "A 11 éves lányomon észleltem, hogy bizony lúdtalpas. Tartáshibát, gerincproblémákat stb. okozhat, úgyhogy komolyan vettem a dolgot. Megszerveztem, hogy elvigyem ortopéd…..
Olvasói levél. Megtetszett, mert érdekes kérdést boncolgat a szülők-iskola-nevelés-állami nevelési- és pszichológiai rendszer tekintetében. Ki a felelős a nevelésért, hogyan szólhat bele egy szülő, mit tehet, ha nem ért egyet az állami nevelde jutalmazási és büntetési…..
A vény nélkül kapható gyógyszerekről azt tartja a lakosság, hogy ártalmatlananok, enyhébbek.- derül ki a Magyar Gyógyszerész Kamara felméréséből. Sziklai-Horváth Attila, az MGYK egyik vezetője felhívja a figyelmet, hogy ez tévhit. "A májkárosodás vagy a gyomorfekély…..
Az OÉTI a Nestlé támogatásával felmérést végzett az iskolások között. Nem jellemző a sport, jellemző viszont a szobában töltött, technikai eszközökkel megtámogatott szórakozás. Az étkezési szokások egészségtelenek, pedig a "fogyózás" mindennapos, a dohányzás…..
Tegyük fel, hogy Anikó egy középvezető, aki szerelmes egy férfiba, de az nem akar gyermeket. A többi férfitól herótja van, megvezetni nem szeretné a szerelmét. Mit tehet, hogy gyermeke legyen?Tegyük fel, hogy Marcsi nem tartja magát szépnek és 5 éve nem talált férfit, akinek el…..
Mikor tör be a vírus hazánkba?Előreláthatólag az ősz folyamán jelenik meg komolyabb mértékben. Az ígéretek szerint októberben kezdik az oltásokat. Az oltóanyag gyártása már július elejétől megkezdődött. Amennyiben mégis hamarabb törne be a vírus, meg tudják kezdeni az…..
Az FN.hu-nak nyilatkozó szakértők egybehangzó véleménye szerint valóban veszélyes vírussal állunk szemben, és mindenkinek javasolják az oltást A korábban másként nyilatkozó Berencsinek is megváltozott a véleményeBerencsi György, az Országos Epidemiológiai Központ…..
Egészségturizmus 2010 Az elmúlt két évtizedben soha nem látott költségrobbanás következett be az egészségügyben világszerte. Ez összetett okokra vezethetô vissza. A mindig megújuló, fejlett technológiák, gyógyszerek, a kutatási költségek, a humán erôforrás drágulása…..
Az ondó összetétele (egy átlagos magömlésben)Összmennyiség4ml (2 ml alatt alultermelésről, 6ml fölött túltermelésről van szó, a gyanakvók méregethetik házilag)Prosztataváladék15% - 30%Ondóhólyagból60% - 70%Spermiumok számakb. 200 millióSzínmatt-fehér, sárgás (HA…..
Anabelle_ 2009.08.14 10:16:09