Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andileila

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BABÁZUNK Az első láthatás 2010.08.01 12:13:00
Ma (augusztus 1) megvolt az első láthatás. Az egész nem tartott tovább 15 percnél 11:40-től 11:55-ig). Apukával telefonon megbeszéltük, hogy szeretné felköszönteni Nyafikát a névnapján, és néhány fotót is csinálna róla. Hívtam, hogy nálunk délután lesz családi…..
andileila 2010.08.01 15:38:19
BABÁZUNK Itt a vége... 2010.07.30 21:57:00
Minden itt kezdődött… Manó születése előtt néhány nappal apuci munkanélküli lett. A válságnak ő is áldozatul esett. Ez még nem is lett volna olyan nagy dráma, mert lett volna lehetősége állást találni, de ő kijelentette, ha már így esett, akkor inkább nem keres másik…..
Nyafika azon az éjszakán aludt először és utoljára a saját kis szobájában. Tegnap óta nem létezik a szobácskája, és a továbbiakban egyedülálló anyaként nevelem. Talán fényképeken majd megnézi, hogy mit is csináltam én neki, és hogy vártam, hogy beköltözhessen a kis…..
andileila 2010.07.29 16:08:04
BABÁZUNK Babakocsi 2010.06.14 10:07:00
Meglátni, és megszeretni egy pillanat műve volt. Sopronban bementünk egy bababoltba. A bejárat előtt „parkoltak” a babakocsik szép tömött sorokban. A legszélén ácsorgott két ciklámen és rózsaszín kombinációban pompázó példány. Ilyenre fájt a fogam már régóta,…..
andileila 2010.06.01 08:18:55
BABÁZUNK Nehéz napok:( 2010.05.25 09:33:00
Szegény kis drágaságom napok óta nem tud egyedül kakilni. Hőmérővel sikerült némi kakit kibányásznom a fenekéből, de iszonyatos szenvedések árán. Most is csak erőlködik, de sikertelenül. Nem tartom jónak ezt a hőmérős dolgot. Egyszer-egyszer még elmegy, de napokig……..
BABÁZUNK Újra dögrováson 2010.05.21 22:29:00
Egy hete Nyafikám újra elkezdett köhögni. Másnapra én is elkaptam. Reménykedtem benne, hogy hamar rendbe jön, de mindkettőnknek csak rosszabb lett. Hétfőn felhívtam a gyerekorvost, hogy mit adjak neki. Rhinathiol köptetőt ajánlott. Meg is vettük, és be is adtam belőle egy adagot,…..
BABÁZUNK Pöttyöske 2010.04.30 21:42:00
BABÁZUNK Csak nevet:) 2010.04.28 19:27:00
andileila 2010.04.30 21:51:15
BABÁZUNK Legyen meghívós? 2010.04.20 17:10:00
Gondolkodom rajta, hogy én is meghívóssá teszem a blogomat, mint már sokan mások. Nem azért, mintha bármiféle atrocitás ért volna, csak szeretném tudni, hogy tulajdonképpen kikkel is osztom meg a gondolataimat…..
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Mert en tenyleg annyira figyeltem, hogy ne kapjunk el semmit, hogy vasärnap reggelre beläzasodtam. Egesz nap paracetamolon eltem, Bendus meg täpszeren. Az utso tabit ejjel fel 1kor vettem ba, azota nem vagyok läzas, de meg a hajam is fäj :o(Orvos szigoru fekvest irt elö. Anya a hetvegen elment…..
andileila 2010.01.26 15:44:14
Az ejszaka rendben volt. Kiütötte az oltäs. Se nem läzasodott be se nem fäjt neki :o) Stramm kis kölök.Csajok! Most eltünök egy pär napra. Sajna depresszioig fajult a dolog. Ma delutän voltam agyturkäsznäl, kaptam homeos bogyokat, amit szoptatäs alatt is lehet szedni. Remelm…..
...szoval... igyekszem nettositani a törtenteket, mert sok(k)...Ott kezdödött, hogy anyukäm elment. Aztän magunkra maradtunk Bendevel. Amivel nem is lett volna gond. En gyorsan kicsit kitakaritottam, mostam. Anya megfözött elöre vasärnapig (akkor jött vissza - kedden ment) :o) Aztän akkor…..
Leginkább a mögöttem lévő pokoli 5 napról.... Hogy az apja megetette Bendét uborkával... /logikus...mert sírt.../ hogy nem volt tejem, s hogy a tápszer nem kellett. Hogy 4 fiú volt itt, főznöm, takarítanom, mosogatnom kellett. (reggelire még a kávét sem tudták maguktól megfőzni-…..
Üldögelek szep okosan a gep elött, mokulälok erre-arra, szep csendesen fingadozom...Legnagyobb meglepetesemre pär perc mulva a következö mondat hagyja el a szämat: " Anya! Azt hiszem beszartam..." - es tenyleg... s mivel ugyi meg betetet hordok, ezert ha nem is hätközepig, de a…..
andileila 2009.11.09 18:30:26
andileila 2009.11.10 12:11:45
... miert nem szagolgathatja Bendegúz fejet...Häl eg!!! Ma volt a kötelezö eves kontrollja a fütesrendszernek. Igy megkertem a bäcsikät, hogy ällitsa mär be nekem a fütest minimum 23 fokra, mert dräga ferjem nem hajlando es a 13 napos gyerekünk folyamatosan lila. (Ugye azt hittek, hogy a…..
... avagy palacsintäval töltött cici.Megigertem az en kis Mackomnak, hogy kap palacsintät, mert az en anyukäm azt süt. Ugyhogy tegnap este mär palacsintäval töltött cici volt a menü. Annäl is inkäbb, mert annyi tejem van, mint a nyü. Szoptatok es utäna rögtön fejek, mert különben…..
andileila 2009.11.01 21:07:58
Most hirtelen csak nagyon röviden. Ma délben kidobtak minket a kórházból. Mindhárman jól vagyunk. Megszültem Bendét, es másfél perce az első kakit :o) Nem is tudom melyik volt nehezebb ;o) - na jó ez szar poén volt belátom :o)Bende egy angyal! Eszik és alszik. Remélem nem romlik el.…..
Most beszéltem Vele, jól van, szerelmes :) Nyugodt kiegyensúlyozott baba, ügyesen megy a szopi is. Cicimájsztró :) Rékát villámszülő nőnek nevezték el a szülésznők, mert 2 óra alatt kint volt Bende.Amennyit tudok: 2kor jött egy idősebb szülésznő aki hápogott, h milyen rosszul…..
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
Egész éjjel a telcsimet lestem, sms után vágyakozva, de semmi. Tudtam ír ha van valami, ezek szerint nincs. Aztán nem bírtam tovább, és írtam, h nagyon drukkolunk Nekik, és szeretnénk már kint köszönteni Bendét.Aztán felhívott. Szerintem nem is Réka volt :( nem ilyen szomorú,…..
most hívott Réka, még mindíg tele a szülőszoba, jól vannak, talán egy kicsit fáradt volt a hangja. Megvizsgálták már, sajnos még teljesen zárt, (meg is kérdezte a dokitól, h ha zárt akkor h jön ki a víz... jellemző Rékára :) ) és ha reggelig nem lesz semmi, akkor a doki…..