Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuzka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vállalod-e a kockázatát annak, hogy változtass, egy sokkal harmonikusabb párkapcsolat reményében? Vagy beletörődsz a jelenlegi állapotokba, kockára téve viszont a kapcsolat életképességét?     Korábbi blogbejegyzésekben már nagyon sok fontos tényezőre felhívtam a…..
Söpörjétek le magatokról az unalomban eltöltött idők porát a 4 pontos kapcsolatápoló technikával...   Már benne vagyunk az őszben, és hamarosan jön a szürke, és hideg tél. Nem engedheted meg magadnak, hogy majd csak a tavaszi virágzás hozzon megújulást a kapcsolatotokba,…..
Ha már játszottál puzzle játékot, akkor Te biztosan ismered az élhető és boldogságot nyújtó kapcsolat lépcsőfokai felé vezető utat.   Emlékeztek az előző bejegyzésből a párra? Ahol a folyamatos elhanyagolás miatt elkeseredett nő végül egy másik férfi karjaiban…..
Van egy ismerősöm, Tamás. Nem nagyon tudta leplezni bizonytalanságát, és félelmét, hogy csak idő kérdése, és a nője lecseréli egy nála „jobb” pasira. Napközben sokszor felhívta, hogy megkérdezze, mit csinál éppen, kivel van, mikor jön haza, és persze a saját…..