Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nakian

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Bocsánat 2010.06.04 14:44:46
Nem volt szó eddig politikáról az Appleblogon, és ezután sem lesz, de NORMÁLISAK EZEK?..
Nakian 2010.06.04 22:47:37
Na, mit érdemel az, aki Valentin-napon egy Apple Store-ban veszi el barátnőjét? Elmondom: kezdetnek tökön kellene rúgni, de csak kedvesen, hogy tudja, mi vár rá, és ne érje felkészületlenül, amikor levágják a fülét. Annyi válogatott kínzás jut eszembe így hirtelen a kis Van…..
Nakian 2010.02.22 10:37:15
@szucsadam:
Már 40 telet megéltem, de mégis újra és újra belefutok én is ebbe... Mire rájövök, hogy téli depresszióm van, már összevesztem az összes barátommal és felmondtam a munkahelyemen. Aztán kisüt a nap, és kiderül, hogy az élet csodás! :) Kicsit megalázónak is érzem, hogy az a kicsi bigyó az agyamban így elbánik velem...
Nakian 2010.02.22 14:57:23
@rrroka:
Tök igazad van. És ha azt mondom, hogy _tényleg_ nincs rá időm, nyilván nem hiszed el. :) Pedig vannak ilyen élethelyzetek. Jobb híján ilyenkor amúgy benyomok valami pörgős zenét, és táncolunk a kölykökkel. De van, hogy már ahhoz is depressziós vagyok... :)))
Nakian 2010.02.22 18:50:30
@rrroka:
Igen, igazad van, és ezen vagyok. Okosan kell csinálni, mert ha az ember túlságosan csökkent, akkor azon veszi észre magát, hogy kikapcsolták a villanyt a lakásban. Ha viszont nem csökkent, akkor a zártosztályon köt ki. Egyelőre még egyensúlyozok, látom kívülről a depimet (most amúgy elmúlt, mert kicsit kikapcsolódtam), és ki tudom nevetni magam... Mindenestere bicó van, várjuk a tavaszt. :)
Appleblog Vegyek-e új gépet? 2009.10.22 16:13:00
Most lesz hároméves a MacBookom, és a közelmúltban bemutatott MacBook Prók elgondolkoztattak a cserén. Talán írtam már korábban is, hogy a legújabb fejlesztések voltak az elmúlt évek alatt az elsők, amik a váltás felé tereltek. Nagyon tetszik a hétórás üzemidő, a világító…..
Gondoltam írok egyet én is a mai "melegfrontról", de aztán megnéztem, hogy mit írtam tavaly, és rájöttem, hogy nem tudnék semmi újat hozzátenni, hacsak azt nem, hogy mivel ma már létezik olyan, hogy regisztrált élettársi kapcsolat, én az egész melegfelvonulásnak nem sok…..
Nakian 2009.09.05 21:43:42
@SzaboZsee:
Pontosan. Meg ha senki nem beszél majd hetekkel a felvonulás előtt aról, hogy mi fog történni ott, hanem megvonja a vállát, ja, lehet, hogy kimegyek én is, ha szép idő lesz. Ez a felvonulás nem a melegek jogaiért van csupán, hanem azért, hogy fogjuk már fel végre, hogy mindenki úgy él, ahogy akar, ha ezzel másokat a saját életében, szabadságjogának gyakorlásában stb. nem akadályoz.
Még egy pár gondolat erejéig maradok a tegnapelőtti bejegyzés témájánál, azaz a Bereznay András írta ügynöklisták közzétevése ellenes cikknél. (Érdemes lenne egyébként tudni, hogy Bereznay konkrétan ezzel az egy listának a közzétételével, vagy úgy en bloc mindenféle…..
Nakian 2009.08.10 22:25:46
@Vérszegény éjszakai dúvad:
"De, ha nincs semmilyen morális alapunk az ítélethozatalra, vajon van-e kellő alapunk a felmentéshez? "
Szerintem nincs morális alapunk az ítélkezésre, ítéletalkotásra egyáltalán. Aki _ellen_ folyt a besúgás, megítélheti, _megpróbálhatja_ megítélni, hogy az ő _saját_ életére milyen hatással volt a besúgás. Már ha tudja. De nem tudja, a hiányos adatok miatt. Megkaptam a levelet a hatóságtól. Egy év múlva tudnak adatokkal szolgálni. És nagy kérdés, vajon mi maradt fenn egyáltalán. Hogy ítélitek meg apámat?
hángörienidiocc Amikor... 2009.08.03 23:25:00
...reggel nincs kedved felkelni. ...még délben is csak téblábolsz. ...este rettegsz a holnapi naptól. ...éjjel csak alkohollal tudsz elaludni....reménykedsz, hogy ez csak egy kibaszott szar vicc....de tudod, hogy nem az. ...egy kiskanállal atomjaira tudnád szedni a világot. ...de csak…..
Nakian 2009.08.10 20:45:08
w A vadon szava 2009.07.24 07:00:00
Az újkor egyik legizgalmasabb, és válságok idején rendre előkerülő elméleti dilemmája a darwinizmus és az ember viszonya. A mainstream tudósok egyedül érvényes doktrínaként kitartanak az evolúció teóriája mellett, és a ráció mezején erős vár az ő logikájuk. A…..
Mint az közismert(?) nemrég Zánkán tartottak egy világméretű baloldali heppeninget. Rögtön utána volt is nagy balhé a zenekari felkérések körül. De az igazi érdekesség eddig nem került napvilágra: az összeröffenés szervezői meglehetősen furcsán gondolnak más kultúrákra…..