Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fadela

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
Na végre, megvan a kedvenc blogunk. Bár még csak két poszt, meg néhány kép, de nagyon ígéretes a kezdet. A helyszín - ha jól látjuk - a Kerepesi úti temető, illetve a mögötte lévő izraelita temető, a visszaszámlás pedig indul, várjuk az első Fókusz-riportot a témában. (Ps:…..
Fadela 2007.08.17 13:38:59
A Homár az előbb ment le öngyújtóért és Olasz módra rejtvényújságért az Október 6.-a utcába, az éjjelnappaliba. A Zrínyi utcán, kábé a pálinkabolt magasságában két gimiskorú kiscsaj jött szembe, az egyik semmilyen, a másik kicsit Avril Lavigne-osan, de azért egész jól…..
Fadela 2007.06.27 12:23:14
Egy tisztességes, jól nevelt nő (angolkisasszony) ugyebár mindig pontosan tudja, hogy éppen ki dugja meg hátulról, mert ha nem, akkor nincsenek mentő körülmények, úgymint sárban fetrengés, befogott száj, halálfélelem, vagy kavargó rendőrségi gyakorlók susogása. Bánó is…..
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..
Subba A pokolban vagyunk 2007.06.05 18:56:00
Bár a Commentcom már foglalkozott vele, Frei Tamás tegnap esti műsoráról itt is érdemes szót ejtenünk. Illetve nem is mi ejtenénk a szót, hanem az adás két sztárja, a piros sarokban maga a műsorvezető, az Egyetlen Ember A Világon, Aki Hisz az 1999-es Osztrák Divatban, a…..
Fadela 2007.06.05 20:19:01
www.drogma.hu/onelet_cs1.html

Csernus Látó Imre önéletrajza
több mint műmájjer
nekem még soha egy 'pógár' barátom nem beszélt arról, hogy 'pógár', max. az ilyen alakok mint a csernus nevezik magukat annak, miközben meg árad belőle a proli virtus