Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kessell

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szeretem az ilyen címeket, csak azért engedtem meg magamnak, mert tényleg ledermedtem, amikor egy Steve Jobs-bábuval táncra perdült a youtube-os hírnévre törő szőkeség az egyik Apple Store-ban. Még sokkolóbb az eladó és az egyik vevő reakciója, tényleg úgy éreztem magam,…..
(Mintegy preambulumként: a blokkolom szó eredeti jelentését használnám most, nem a szlengben elterjedt, kb. a régi stipi-stopi-nak megfelelő jelentést.) Vajon egy olyan gazdaságban, ahol szűkül a fogyasztás, mert kevesebbet költünk, van értelme reklámozni? Itt van például az…..
Kessell 2009.09.22 13:47:47
@Atisp: Én azt gondolom, hogy az embereknek az a kora járt le, hogy eldöntsék, hogy maguknak mi a jó. Mert az már nekem marhára nem az. Nem őket akarom maguktól megvédeni, hanem magamat tőlük. :) Az embereknek a zajban infót kell adni. Olyan mint a ködben a lámpa fénye. Arra fog tartani mindenki, aki látja. Very Simple...

Egy bizonyos plakát kiállításon most már sokkal több reklámot véltem felfedezni, mint eddig, igaz önhirdetés volt nagy része. Így arra az elhatározásra jutottam, hogy többet nem megyek, mert az érdemi információ (a hatás) a reklám erőltetése miatt kimaradt. Elfogytak egyszerűen a kiskapuk, amik a hatásra támaszkodtak. Azt akarom, hogy meggyőzzenek az igazukkal másokkal szemben.