Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levicrust

7 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Informatika feladatok 3-4. osztály 2022.06.02 09:43:18
https://wordwall.net/hu-hu/community/3-oszt%C3%A1ly/informatika   http://baranyilaszlozsolt.com/7osztaly/scratch_02.pdf..
https://wordwall.net/hu-hu/community/8-oszt%C3%A1ly/informatika..
Informatika feladatok 3-4. osztály 2022.05.26 09:44:41
scratch.mit.edu   http://baranyilaszlozsolt.com/7osztaly/scratch_01.pdf..
Informatika feladatok 8. osztály 2022.05.26 09:40:49
https://summers.hu/pub/inf/feladatok/szoveg/szovegfel.htm   komplex feladatok 78...
https://informatika.gtportal.eu/?f0=billentyuzet   https://www.turtlediary.com/game/typing-ninja.html..
https://infojegyzet.hu/internet/kereses/..
Kiadta a valamikor az év későbbi időszakában megjelenő bemutatkozó albumának az első előzetes dalát a Max Cavalera, Igor Amadeus Cavalera és Zach Coleman által alkotott Go Ahead And Die. A Truckload Full of Bodies lentebb kagylózható meg. De vajon megérte a várakozást?..
Már maga a cím is mindent elmond: Murica. A hivatalosan már egy előzetessel (a klipet is kapott címadó) rendelkező, egyelőre még nem tudni mikor megjelenő Filter-lemez végre megmutatta a borítóját is. Igaz, nem a legszebb kép "evör", de azért elég sokat elmond Richard Patrick szinte Ady-szerű…..
levicrust 2020.11.04 13:05:30
Debrecen város közgyűlése hamarosan szavazni fog arról az előterjesztésről, amit Papp László polgármester adott be, és amiben az áll, hogy a város egyik 191,4 négyzetméteres raktárhelyiségét ingyenesen használhatná majd a Tankcsapda. A zenekar képviseletében a kérést Fejes Tamás dobos, a Tankcsapda…..
A Strong Deformity már egy ideje újra mocorog, jöttek már új dalok is, szóval aktív a zenekar, még ha nem is úgy, ahogy régen, sok koncerttel, lemezekkel. Ez változni fog jövőre, amit egy új dal kíséretében jelentenek most itt be a Lángolón. Kováts Tibor basszusgitáros mondta: A Riding A…..
levicrust 2019.11.16 15:20:47
Mindenki itt örömködik, hogy végre streamelhető a teljes Tool-katalógus, de a lényegre senki nem világít rá. A Tool ugyanis hazudik ezzel az "összes" dologgal: nincs fent a 2000-ben megjelent Salival koncertlemez. De mi most rávilágítottunk erre, beraktuk ide alább kalózban, úgyhogy most helyreállt…..
levicrust 2019.08.04 21:21:58
A Pig Destroyer nagyon sokáig régisulis hangzásvilágú grindcore banda volt, sokszor a Napalm Death kistesójaként emlegették őket. Azóta kicsit más a szituáció, bár az előbb említett mesterek is sok változást vittek a zenéjükbe, sőt az egész grindcore színtér állandóan…..
2018. február 18-án ismét színpadra lép a Fonográf teljes tagsága, tehát Szörényi Levente, Bródy János, Szörényi Szabolcs, Tolcsvay László, Móricz Mihály és Németh Oszkár. A fellépés a Sportarénában lesz, 14 évvel azután, hogy utoljára teljes koncertet adott a zenekar. A Fonográf 1973-ban alakult az…..
A MetalInjection.net webzine összeszedett egy listát, amin összegyűjtötte minden idők tíz olyan metal albumát, ami legnagyobb hatással volt adott stílusra, vagy hatással volt egy másik kialakulására. Érdekes lista, alapvetően egyet is tudunk vele érteni (na jó, talán a black metal…..
levicrust 2014.08.10 17:16:49
A napokban jelent meg a mezőkovácsházi Ektomorf új lemeze, Retribution címmel. Ahogy az előző albumon, úgy most is van vendég, mégpedig az Ill Nino frontembere, Chris Machado. A lemezen található még egy feldolgozás is a Verbal Abuse-tól. A dal érdekessége, hogy a Slayer már…..
A Tankcsapda egész jól vezeti fel a gyűjteményes újrakiadásainak megjelenését. Minden napra jut valami hír, ráadásul hétfőn még a rock and rollságba is visszatértek a limitál pálinkájukkal. Röviden, aki nem tudná a sztorit: újra megjelenik az összes…..
levicrust 2013.11.12 13:44:31
Ha valami rock and roll, akkor a pálinka az, úgyhogy a Tankcsapda most kurvára rock and roll. "A sorlemezek újrakiadásával egy időben, november 7-től kizárólag a MOL kutakon beszerezhető az a négy tagból álló pálinkasorozat is, amelynek különlegessége, hogy minden termék neve…..
levicrust 2013.11.11 15:19:21
Elkészült a negyedik videóklip a Junkies legutóbbi, Mi van veled? Semmi? című nagylemezéhez, amit idén „Az év hazai hard rock vagy heavy metal albuma” kategóriában Fonogram-díjjal jutalmaztak. A zenekar most a Frizura című dalt filmesítette meg. "Ez a számunk egy kis fricska a…..
Az október elején megjelenő új Soulfly-lemez lesz az első, amin Max Cavalera frontember fia, Zyon dobolt fel teljes egészében. A húszéves fiatalember először a Sepultura Refuse/Resist című dalának intrójában szerepelt, igaz csak mint magzati szívhang, majd pár éve már…..
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
Ha meghirdetnék a muszájból, a lehető legkevesebb energiabefektetéssel összetákolt videoklipek versenyét, David Lynch és Lykke Li közös dala, az I'm Waiting Here tuti, hogy köröket verne a mezőny összes többi tagjára. Lynchék gyakorlatilag a Lost Highway főcíméhez hasonló…..
levicrust 2013.06.11 14:47:59
Nagyszabású koncerttel ünnepli 30. születésnapját az Aurora a július 18-tól 20-ig, Várpalotán zajló Alfa Fesztiválon. A legendás, mindvégig aktívan koncertező punkzenekar a legfontosabb dalait adja elő két órán keresztül. Addigra megjelenik 16. nagylemezük is. 1983-ban…..
levicrust 2013.05.15 18:58:36
Ősszel jelenik meg az új Tankcsapda-lemez, amiről az első maxi már ki is jött, ráadásul ingyenesen. Az új klipet mi is bemutatjuk, méghozzá kommentár nélkül, de persze alul lehet véleményezni nyugodtan: ..