Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UNara

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dél-Korea lenyűgöző tájakkal van tele, kis túlzással akárhová néz az ember, mindenütt hegyek, vizek, völgyek: a Koreai-félsziget területének 70%-a hegyvidék. Régóta tervezem, hogy ide bizony el kell jutni, és most megosztom veletek a bakancslistám elemeit. Szöulon kívül is akad bőven látnivaló, az…..
Felszállt a fehér füst. Igen, ott kint a Szent Péter Bazilikában is. De ennek a hírnek leple alatt sunyin, lopva, kúszva befűtöttek a Sándor Palotában is, hátha egy füst alatt meg lehet úszni a bejelentést: Káder János az előzetes várakozásoknak és Fénylő Csillagunknak…..
Ha a politikusoknak lenne egy külön Dumaszínház, Kerényinek stabil és állandó helye lenne. A direktor úr ugyan nem igazi politikus, de mivel Orbán Viktor által kinevezett miniszterelnöki megbízott, így nyugodtan lehet annak tekinteni. Mivel most már reggel-délben-este is Kerényi…..
A kedvenc mókamesterünk megszólalt!!! Reggel az M1-en mindent megmagyarázott. Engem teljesen meggyőzött, hajrá Széll Kálmán, hajrá Orbán Viktor! Elképesztő ez az ember ... "A reformcsomag lezárásaként felsoroltak egy 26 pontos akciótervet, amelyek konkrét intézkedéseket,…..
UNara 2011.03.02 15:41:06
@d-evike: Huhh, ettől mindig felmegy a vérnyomásom, hogy a gazdagokon legyen a teher... Ha munkával és tehetséggel lett gazdag, én progresszíven CSÖKKENTENÉM az adókulcsát, mert valószínűleg képes munkát adni, és sokat költ stb. Ha tisztességtelenül szerezte a vagyonát, akkor erőspaprikás wc papírra ítélném életfogytiglan...
 „Éhezik majd a sok gyerek, és nagyot szívnak a nyuggerek” – ezekkel a sorokkal kezdte meg hétfői koncertjét Orbán Viktor punkzenekara, a Szottyos Farhát, amely a népszerűtlen intézkedések kommunikálására alakult. Orbán Viktor tegnap bejelentette a Facebookon:…..
Azt vártuk, hogy az önkormányzati választások után valóban nekilát a kormány a kemény munkának. Orbán tegnap bele is kezdett, csak éppen senki nem ezt várta: bla-bla-bla, 1 millió új munkahely, 1 millió gyerek, a magánnyugdíj-befizetésünk ellopása kölcsönvétele (?), és 3…..
Az egész ország összefog az árvízkárosultakért, és együtt érez minden felsőzsolcai lakossal,  akik meg nem számítanak arra, hogy pont a saját önkormányzatuk kezdi el őket szopatni. Pedig ... Felsőzsolcán 173 ház vált lakhatatlanná. 173 család vált földönfutóvá, és…..
Vastagbőr OMG 2010.05.31 11:01:00
Na, ez pöpec! Ma reggel belecsaptak a lecsóba! Íme, pl. a Honvédelmi Minisztérium nyitólapja: Az "OMG" szépen definiálva van, a kis csillaggal. Ez a kép fogadja az összes kormányzati oldalra érkező látogatókat, a Pénzcentrum információi szerint a…..