Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HUNTheDon

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
HUNTheDon 2011.02.09 23:28:11
@foolproof: Köszönöm az indokolt ellenvelemenyt Töled is! Elalvas elött mondj egy imat Ferencnek, utana jo ejszakat! :)
HUNTheDon 2011.02.09 23:37:19
@Ator a Legyőzhetetlen: Jogos, valoban berlik, my bad. Viszont sok helyen szerepel az auto ujara, es mivel nem uj autot berel ez azert nem mervado.

Viktus! Nem Viktort vedem vagy Ferit tamadom, egyszerüen azt nem ertem, hol itt a bonyodalom? Nem feltétlenül volt jogos Gyurcsányék támadása fidesz oldalról annó sem, amit ugye mondtál, ahogy a mostani tamadasok sem. Ök lettek megvalasztva, ehhez van joguk, ez az embereknek vagy tetszik vagy nem... Az en szememet ez sokkal kevesbe zavarja, mint az, ahogy az orszagba behozott lidl-ös gagyi termekek miatt ehenhalnak az itthoni termelök es gyakorlatilag lenullazodik a magyar gazdasag... Es ez ellen is lehetne tenni, ugy mint az S8 ellen, de kerdem en melyik lenne elönyösebb az orszagnak, Nektek, nekünk? Ha a versenyhivatal feladoztatna az emlitett import termekek arat a magyar termekekehez? Win lenne minden oldalrol, kiveve a külföldieknek. De amilyen helyzetben vagyunk, kit erdekel ez?

Politika off, sajnalom hogy sokan felreertettek a mondanivalomat. Es ismerlem, az elsö posztom eleje idezet volt.
HUNTheDon 2011.02.09 23:22:31
@Shadowbull: Nem vettétek észre, hogy egy másik ember véleményét IDÉZTEM? Nem feltétlenül a hangnemével és a szóhasználatával értek egyet, hanem a véleményével az S8-as ügyéről!!!
Csütörtökön felpakoltuk a csonkolt orrú hangyászt a trélerre, és elvittük Karihoz, kibekkelni az időt, amíg fogadni tudja a húzatópados bácsi. Nem sok kedvem van egy olyan szakemberhez, aki a nulladik napon megszívat, de Kari esküszik rá, hogy a lézeres padja és a szemmértéke is…..