Regisztráció Blogot indítok
Adatok
globetrotterhu

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rövidebb Kambodzsa-Malajzia-Thaiföld tartózkodásra készülök - Részletek folyamatosan. Nem is értem, hogy min gondolkodtam annyit azon, hogy igényeljek-e "e-vízumot" Kambodzsába vagy sem. Rengeteg e-mail-t megspórolhattam volna a különböző konzulátusokra akik egyébként sem válaszoltak a…..
 Angyalok és Démnok DVD-n és BD-n októbertől! A Fórum Home Entertaiment jovóltából hazánkban októberben jelenik meg az Angyalok és Démonok DV-n és Blu-ray lemezen is. Mível a filmet világszerte és hazánkban is nagon sokan látátk a mozikba, ezért a kiadó egy nagyon…..
Hiába volt naprakész, jól képzett, elkötelezett pedagógus a történetünkben szereplő fiatalember, elküldték, mert homoszexuális.SziasztokEgy általános iskolában dolgozom tanárnőként és egy kollégám történetét szeretném megosztani, akit azért küldtek el, mert meleg, bár a…..
globetrotterhu 2009.08.01 22:22:39
@wolff: bazd meg, jó nagy B-vel
globetrotterhu 2009.08.01 22:23:11
Subba Fuck you very much! 2009.07.31 17:06:00
Anglia, és Franciaország után a magyarok is csatlakoztak a nemzetközi mozgalomhoz, és elkészítették a homofóbia ellenes videójukat. Elakad a szó, milyen megható! Pici túljátszás és cukiskodás, de nem annyira rossz. Azért némi angoltudás szükséges a videóklip…..
globetrotterhu 2009.07.31 22:00:47
10 éve vagyok a férjemmel, van 3 gyerekünk. Ő olyan családból származik ahol az apja verte az anyját (aki alkoholista volt), majd a mostoha anyját. Kapcsolatunk elején azt mondta, ő nem volna képes így élni, sem bántani engem.Nem alkoholista, de néha berúg és olyankor agresszív…..
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
globetrotterhu 2009.07.24 19:06:12
@neantropus: ki a fene akar kimenni a város szélére a pusztába szórakozni? Akinek meg gyereke van költözzön kertvárosba, ahova akar, talán ott jobb levegőt szívhat, és pihenhet is.
A 6.kerület "szórakozónegyed", és nehogy már ne legyen jogom kiülni éjfélkor egy bárba, bárhova egy pohár valamivel, mert néhány "döntéshozó" ember úri kedve úgy diktálja...
globetrotterhu 2009.07.24 20:20:58
@burleszk: szép válasz :)
egyébként én pont azért költöztem oda, mert arrafelé van valami halvány jele az életnek.
Amúgy meg órákon keresztül lehetne ezen vitatkozni, de arra nincs időm :)
globetrotterhu 2009.07.24 21:18:27
@burleszk: érdekes módon én tudok kultúráltan mulatni. A bajom az, hogy nem megoldás az, amit akarnak csinálni.
Nekem az itteni dologgal 1 bajom van: hogy miért kell telehányni az utcát, és hőzöngeni.
A hangos nevetést meg nem tudod betiltatni, de úgy gondolom, hogy ezzel tisztában van aki erre a környékre költözött. Viszont találni kell valami ésszerűt, és az nem az lesz, hogy 10kor szpatty :)
Az amerikai GQ magazin márciusi számában összeállították a tíz legstílusosabb amerikai sztár listáját. Az élen Justin Timberlake végzett, amivel nem vitatkozom, Kanye West-nek nem örülök (sajnálom, nem szimpi), T.I.-t pedig egyáltalán nem értem, hogy miért került fel a…..
Az Árkádban van egy bolthely, amely már elég régóta le volt fóliázva valami "Itt új divatbolt nyílik" szöveggel, ami elsőre talán kamunak tűnhet, de úgy látszik nem volt az. Most ugyanis lecserélték egy újra, amelyen már ott szerepel, hogy munkaerőt keresnek a…..