Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mimooza

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem Johnny Depp még mosogatórongyban is a legsármosabb férfi a világon sőt, még ilyen fura kék napszemüvegben is. Zsenialitása vitathatatlan, nem is folytatom, mert soha véget nem érő dicshimnuszba kezdenék bele. Ha ő öltözik fel így az még inkább erősíti bennem az…..
mimooza 2009.12.09 08:58:39
 A fenti szavak jártak a fejemben, miután megnéztem a „La Demimondaine“ (Félvilági hölgy) című rövidfilmet a lenyűgözően éteri Iris Strubegger főszereplésével. Persze a film nem csak a vörösborszínű rúzs, a füstös szemek és az elképesztő ékszerek miatt…..
Mostanában zsúfoltak a hétfőim, viszont már nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mi újság veletek, így rendhagyó módon szerdán érkezik a körkérdés:Hangulat: az, hogy sok a meló, nem kifejezés. Hihetetlen pörgés van, ami persze szuper, de ez megspékelve egy…..
OurFashion Russel Brand, az őrült 2009.11.17 23:29:55
Russel azon kevés férfiak egyike, akik túllépnek azon, hogy a fiúknak csak farmert és pólót lehet felvenni. Bár azt hiszem nem csak öltözködésében nem követi a megszokott sablonokat, viselkedésével és hajával szintén szeret feltűnést kelteni. Én imádom, végre valami…..
OurFashion Love Garance 2009.09.23 23:25:58
Remélem mindenki ismeri Garance Doré-t, aki nem, az sürgősen pótolja eme hiányosságát. Street style fotói a leghangulatosabbak amiket valaha láttam, szerintem aki nem szereti a divatot, valamint öltözködni, annak is megjön a kedve a képek láttán. Blogján bejegyzései már nem csak…..
mimooza 2009.09.25 08:43:50
Ma van augusztus utolsó napja, így egy kicsit számvetős körkérdéssel állok elő, ti pedig válaszoljatok, töltögessétek a kérdéslistát.A nyár fénypontja: Szigetszigetsziget. Annyira jó volt, hogy vigyor kúszik az arcomra, amikor csak rá gondolok.A legtöbbett hordott nyári…..