Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoloPapa

9 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Kapitány és földijei!eme kis videóra bukkantam:http://vimeo.com/4530080érdemes a végét is kivárni! ..
Sziasztok, a megadott koordináták és GoogleMaps szerint Kapitányunk itt…..
Kedves Barátaim! A tegnapi nap megismerkedtem felhősszakadásos idővel. Elkezdett finoman szitálni az eső majd pár pillanat múlva olyan mennyiségű eső zúdult izzadságtól gyöngyöző homlokomra, hogy tényleg azt hittem beálltam a zuhan alá. Csupán az zavart, ha zuhanyzóm mért van…..
    2009. szeptember 21-22.   A komoly és fárasztó éjszakai kulturprogram után reggel, vagyis délben a hajó újbóli javítgatása volt a csapatunk feladata. Gergő Kapitányt ismét felhúztuk az árbócra, hogy a topfényt kicserélje, mert az éjszakai hajózás…..
Sziasztok!Végre újra jelentkezünk. Hajónaplót olvashattok 2007-ből, amikor is Dr. Kumhó lejutott a Földközi-tengerre.Itt tölthetitek le: Hajónapló  ..
Ha kívácsi vagy, hogy milyen időjárás és szelek várhatóak az út során, KATT IDE.(kattintás után Torrevieja-i előrejelzést láthatod, de értelemszerűen ki lehet választani a konkrét helyet, amire kíváncsi vagy.:) )A szak(abb)emberek pedig ide...
KoloPapa 2009.08.11 14:59:59
@kiskaz: hát ez jó kérdés. de nem kell aggódni, vasárnap estére itthon vagyunk!
A Kapitány úr a lent megjelölt helyeken tervezte a főbb megállókat, de ahogy már olvashattátok az időjárási viszonyok bizony nagyon könnyen tudnak ezeken változtatni. ..
       A mai nappal már a lányok is csatlakoztak a csapathoz. Név szerint: Timi, Kati és Brigi.A szicilíán tartózkodó különítmény a mai napon az Etnát célozta meg. Pjotr pedig csütörtökön indult Rómába, hogy egy rövid városnézés és…..
A játék eléréséhez katt IDE . Jó szórakozást lányok-fiúk!Az elért eredményeket illik itt közzétenni!..
Miután Gábor éberségének köszönhetően a reggeli indulás megvalósult, kicsúsztunk a Mallorca-i kikötői zárlat alól. Ami meghiúsította volna az egész túra sikerét. Miután elhagytuk a tükörsima vizü kikötőt, egy nyugodt, gyakorlatilag szél és hullám mentes motorozásos…..
KoloPapa 2009.08.04 07:17:14
@vitorlázós tündérkirálylány: Papa igyekszik odafigyelni az eseményekre munka előtt, közben és után.:) Főleg, hogy idén "csak" földi kiszolgáló.
 A vasárnapi indulás után ma 14 óra körül értük el Mallorca partjait. Sajnos Portocristo-ig nem jutottunk el, mert a szél viszonyok, a hajó motorja és a tenger istenei nem mindig akarták így. Az első nap viszonylag nyugodtan telt, egész jól haladtunk. Csak este 11 körül…..
KoloPapa 2009.08.03 15:19:51
@kiskaz: Köszi! ez kellett most munka közben. Komolyan! pár percre ott voltam a lavorban, köszi!
Matrózok! Küldetésünk első szakasza, a Dr. Kumhó hazajuttatása érdekében, 2009. július 24-én megkezdődik.Az utazás a keresztségben a "HUNicum Mediterranean Sea Challenge" nevet kapta, kérjük ezt észben és tiszteletben tartani! Az útvonal, valamint a partot érés…..
 Üdvözlet Mindenkinek! A tegnapi kihajózás egy kicsit felemásra sikeredett. Az egyetlen szélirány, ami nekünk nem jó az észak-keleti. Na mi ebből kaptunk a 15 - 25 csomós fajtából. Az átlagos hullámnagyság 2-3 méter volt. A legnagyobbak 4-5 méteresek. Ezért Gergő…..
Az alábbiakban láthatjátok büszke Kapitányunkat és Dr Kumho-t.  ..