Regisztráció Blogot indítok
Adatok
admin hustockphoto

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HuStockPhoto.com - egy magyar kezdeményezés Nemrég indult útjára a HuStockphoto.com stockfotós oldal. Tagjai és a feltöltött képek száma folyamatosan növekszik. Egységáras és egyedi áras képek feltöltésére is van lehetőség. A feltöltött képek zsűrizés után…..
admin hustockphoto 2009.07.21 10:22:15
@pazvega: Köszönöm, hogy foglalkoztok az oldallal.
Reagálnék az észevételeidre, ha megengeded. A ceruzás képeid azért lettek elutasítva, mert a háttered nem volt megfelelö. Tárgyfotóknál teljesen homogén és jól elkülöníthető hátteret kell használni.
Igyekszünk a képeket 24 órán belül moderálni. Sajnos nem mindig megy, rengeteg a feltöltés, rengeteg a rossznál rosszabb kép. Mindet egyesével nézzük meg 100%-os nagyításban.
Vannak felhasználóink akiknek már csak szinte szúráspróba szerüen nézzük a képeit, mivel mindig profi minőséget hoznak. Ilyen felhasználónk zsooofija is. :)
Remélem tudtam segíteni.
admin hustockphoto 2009.07.21 10:31:14
@zsooofija: Igen, egyre szigorubbak vagyunk és leszünk a fotók, grafikák elbírálásánál. Egyelőre még elég kevés a fotó, grafika. Kitartásotokat kérjük. Haladunk azért, de még így nem tudjuk igazán reklámozni az eladási oldalunkat. Aki vevönk van, azok mind maguktól találtak az oldalunkra. :) Szóval meg lesz támogatva rendesen az eladási oldal is, de egyenlőre még jó fotósokat és jó grafikusokat várunk az oldalra.
Az angol is rendbe lesz szedve, már dolgoznak az ügyön.
Üdvözlettel: Admin