Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betra

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csox Godájvá 2010.06.29 00:24:00
Valahogy így mondják, isten bizony, még akkor is, ha az Álomgyári feleség egyik részében az eltűnt gazdag oldalborda tartózkodási helyét úgy lövik be, hogy valaki egy godivának ejtett csokit vásárol a bankkártyájával. A cég eredetileg belga, és egy havi magyar minimálbérből…..
csox Mazochista szexgép csokiban 2010.02.25 02:01:00
Vagyis a japánok mind őrültek, még a növényeik is. A japán vérborbolya egy cserje, a levelei vörösek, apró virágai kis sárga fürtökben lógnak az ágakról, hogy aztán apró kis vörös bogyók legyenek belőle. De ez még semmi: ha a barberry vagyis japán vérborbolyabogyó…..
A Julia és Julia – két nő, egy recept című filmet nézhette meg egy teljes moziteremnyi kiválasztott a pécsi Apolló Moziban, Karácsonyi kóstoló néven, koncepciójuk alapján úgy, hogy a film egyik főszereplőnőjének, Julia Childnak amerikaira fordított francia receptjeiből…..
Nem kevés cinizmussal megáldott és a reklámosok életét nagyon jól ismerő bennfenntes blogra bukkantam minap, amelyen zseniális érzékkel szedik össze azokat a dolgokat, amelyeket egy tipikus reklámos szeret. A Things Marketing People Love egy viszonylag gyakran frissülő blog, tele van…..