Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakal666

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagylátószögű lencse nem adja vissza az arányaitÚgy tűnik, senki sem akar nekem pálinkát eladni. Talán a fejem formája APEH-os, a mimikám pénzügyőrös vagy a karikás szemem miatt balhés alkoholistának néznek – hiába házaltam a faluban és sáros tanyákon, nem tudtam…..
szakal666 2011.03.21 23:19:08
@Chingachgook: Szted mégis mire való a rendszámtábla a sárhányó alján??? Az a lehető leglegálissabb lószarpofozó.
szakal666 2011.03.20 21:21:13
@min: Megköszönném a síbakancscsat adományt. Egyedüli lényeges kritérium, hogy ne műanyag legyen.
A nyugati világban a motor már rég hobbieszköz. A vásárlás nem logikus érvek alapján történik, hanem az érzések diktálnak. Ez kellett ahhoz, hogy a customok megszülessenek – ha a praktikum alapján nézzük a motorokat, nincs értelme a szépészeti beavatkozásnak. Úgy…..
szakal666 2010.12.01 11:30:21
Tisztelt kákáncsomókerő és mindentfikázó felebarátaim!
Írkáltok összevissza marhaságokat, nem látjátok a fától az erdőt, beleköttök műszaki apróságokba és hangoztattok magasröptű véleményeket. Nem nagy kunszt más munkáját a számítógép elött ülve lehúzni. Próbáltatok már esetleg valamit kezdeni a motorotokkal azon kívül, hogy a kereskedelemben fellelhető kütyübigyókat szereltetek a motorotokra (esetleg még azt is a szerelő ismerős végezte)? Az épített motoroknak ezen kategóriájában nem alapfeltétel, hogy fékezéskor első kerékre álljon, hogy 45500 fordulaton adjon 875,5 lóerőt, 23 féleképpen legyen állítható az első-hátsó rugózás meg annak a csillapítása és dragszterhez hasonlóan századmásodpercek alatt váltson sebességet. Még akkor sem, ha gyorsuló világunkban ezt kiáltják ki trendinek és nyomatják orrba-szájba a médiák, szarják ki az automata gépsorok százezres tételekben, megtöltve a számtalan kereskedés kiállítóstandját műanyagrakétákkal, krómtól giccses túlméretezett cirkálókkal.
Ez egy kicsit másról szól!
Egyéniségről, egyéni látásmódról, fantáziárol, alkotólázról, önmegvalósításról, hagyománytiszteletről, HARMÓNIÁRÓL, nem utolsó sorban a GÉP és a gépészet szeretetéről.
Aki ilyen motorban gondolkodik, nem fog a bolti tucatáruval megelégedni, akármilyen extrák is a műszaki jellemzői.
TI kedves felebarátaim akik a modern és aktuális csúcstechnikát keresitek, tegyétek azt olyan fórumon ahol az olyan motorokat lehet kitárgyalni és isteníteni. Ne itt kekeckedjetek e tárgyban hiányos ismereteiteket és homlok egyenest ellenkező ízléseteket szellőztetve, hangoztatva!

Horex szavával élve én "Kijafarok" vagyok! És rajtam kívűl még sok-sok millióan. Igenis szeretem a régi technikát, tiszteletben tartom főleg ha 100 éves. A motorkerékpár történetében ugyanis akkor jelent meg a legtöbb ujítás.
A magasröptű meg akkor ér többet egy hajítófánál, ha van mogötte tudásbázis Í(esetleg tapasztalás útján szerzett).
Tisztelettel , Szakál.
szakal666 2010.12.01 11:32:03