Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dixi World

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning…..
Napirokk Az év lemeze 2011 2011.11.30 08:07:00
Elérkeztünk november utolsó napjához. Holnap december elseje lesz, közeledik a Mikulás, a karácsony és a szilveszter, egyszóval 2011 vége. Egy magára egy kicsit is adó rock-blog ilyenkor nekiáll összeszedni, melyek is voltak az év legjobb, legfontosabb lemezei. Így teszünk majd mi…..
Dixi World 2011.12.14 15:59:52
Appleblog De ki az a Tim Cook? 2011.08.25 14:45:00
Ezt a cikket az Indexre írtam, de szerintem fontos, hogy nálunk is meglegyen, ezért bemásolom az Appleblogra is:Amikor Steve Jobs bejelentette, hogy visszavonul, tulajdonképpen nem is volt kérdés, hogy Tim Cook lesz az utód. Nemcsak azért, mert Jobs lemondólevelében kijelölte őt, és…..
A legkedvesebb emlékkel nyitom meg ezt a sorozatot. Egyfajta időutazásra invitálom az olvasókat. Igencsak megkésett beszámolókat tervezünk ide olyan helyekről, ahol egykor feledhetetlen éjszakákat mulattunk át és - akkor ugyan még nem tudtuk - részesei voltunk egy korszaknak, amikor…..
Dixi World 2011.06.20 13:11:39
@saanci: Csak nyugodtan hasznald a kepeket, 2 uj kep is van mar az albumban ( www.facebook.com/media/set/?set=a.10150218171751529.310595.714016528&l=3a925e60ff ).
En sem ismernek magamra a mai kepek alapjan :))) Dagadtam es a hajam sem lobonc mar :)
Ebben az évezredben kevés jó paródia készült (talán egy sem?), ám ha visszatekintünk a 80-as évekre kapásból négyet is lehet mondani: Csupasz pisztoly, Airplane!, Top Secret és az Űrgolyhók. Utóbbi a Csillagok háborúját figurázta ki, Darth Vaderből Lord Helmet lett, Han…..
GellerZeller Ő ki lehet? 2010.12.30 14:43:00
1. Rihanna 2. Katy Perry 3. Willow Smith 4. Lady Gaga ..
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..
Úgy tűnik, egyre közelebb áll az Apple ahhoz, hogy saját játékfejlesztő részleget nyisson. Egy kínai lap, a SinoCast jelentette, hogy az Apple felvásárolja a Handseeing Information Technology céget, és hogy a tárgyalások már finisbe is értek.Az ár 150 millió dollár…..
Dixi World 2010.08.06 13:10:20
A pc-sek által a végletekig védett Slate ugye a Windows miatt eleve bukásra volt ítélve, amit csak akkor ismertek el a rajongók, amikor már a HP is belátta, hogy szarból nem lehet várat építeni. Nem a Windows 7-re gondolok általában, hanem a Windows 7-re tabletkörnyezetben.Úgy…..
A múltkori post kommentjeiben felmerült, hogy jó lenne összeszedni pár olyan alapvető dolgot, tippet, tanácsot, ami segítheti a dizájnolásra kényszerülő fejlesztő munkáját. Megkerestem pár webdizájnert, hogy adjanak tanácsot azoknak, akik bár nem webdizájnerként dolgoznak, de…..
Dixi World 2010.05.10 11:47:18
A Radar.com és a Metal Hammer közös közönségszavazásán ismét megválaszották minden idők legjobb heavy metal-albumait. Az ötvenes lista élén a Metallica 1986-ban kiadott Master of Puppets című albuma végzett, amit a 6000 szavazó húsz százaléka sorolt az első helyre. Második az…..
A Gizmodo nagyon hosszan és részletesen ír az iPhone legújabb generációjáról, amit csak júniusban mutat be az Apple. A háttérsztori itt is az, hogy elvesztették és egy bárban megtalálták.  Nézzük, mik az újdonságok: Mint ahogy az Engadget is megírta, elülső kamerája is…..
Őszintén szólva erősen kétlem, hogy a fényképen, ami körbejárta a netet, valóban az új iPhone látható. Ugyanúgy bizalmatlan vagyok a videókkal szemben is. Gyanús a forma, a mobil felbukkanásának körülménye, a sztori, az ügyetlen, felosztott oldalsó fémkeret, a hátlap…..
Dixi World 2010.04.19 22:16:05
@Dervenkál Egon: a videó szándékosan az Android kulcstartót és Microsoft-os tollat pásztázza. Think again!
patakvér Csak a Patakvér! 2010.04.13 18:42:00
 Választásoknak vége, vissza a vérkeringésbe! Azonnal Ajándékokkal indítunk a Patakvér 100 napos programjának keretében most két DVD-t sorsolunk ki a Budapest Film jóvoltából. Az első a Mezsgye (Pulse):     A második a Barlang (The Descent):     A…..
Kész, eddig vártam, és a következő napokban döntésre fogok jutni. Az iPhone 3GS és a Nexus One merült fel, mint lehetséges kiszemelt prédák. Az elmúlt időszakban egy sok pro és kontrát olvastam, hallottam mindkét telefonról. Ám továbbra sem tudtam nyugodt szívvel eldönteni,…..
Pár napja látott napvilágot a hír, miszerint a legendás Alien-sorozat nem csak, hogy feltámad hamvaiból, de egyenesen 3D-ben fog pompázni és borzongatni a vásznon. A mögöttünk álló pár hónap csak az Avatarról és a 3D-s technológia áttöréséről szólt, s ennek elismerése az a…..
Oké, tudjuk, hogy a cég tele van pénzzel. A legendák szerint ha az Infinite Loop előterében rossz gombot nyomsz meg, nem a lift jön le, hanem megnyílik a plafon és beterít egymilliárd dollár. Állítólag az épület tele van ezekkel a titokzatos, NYOMJ MEG feliratú gombokkal, más…..
 Bár tudjuk, hogy most ellenségeket szerzünk, de alapvetően a horror műfaj aljának tartjuk a slasher filmeket, mivel kilúgoznak a műfajból minden lényeges elemet, csak a mészárlást és az ijesztgetést tartva meg, ami ugyan a horror lényege, de így olyan, mint az előjáték…..
Dixi World 2010.01.04 11:10:15
@parakovacs bemutatja: dehogynem (ha megéri) :) Részleteket ide diximail kukac gmail és com
És nem indul. Illetve indul, a ventilátorok felpörögnek, de a monitor makacsul sötét marad. Próbáltam kurblinyílást keresni. Nincs. Na de a történet: egyik kollégám hozta be ezt a gyönyörűséget, ami annak előtte a Cash Flow szerkesztőségében szolgálta ki újságírók…..
Dixi World 2009.11.19 13:56:45
A közvetlen szomszédságunkban közel húsz évvel ezelőtt lezajlott (hol forradalomnak, máskor államcsínynek, esetleg népfelkelésnek vagy simán egy monstre titkosszolgálati műveletnek kikiáltott) események kapcsán a konteók széles köre áll a műértő közönség rendelkezésére.…..
Dixi World 2009.11.17 22:33:23
Ez az egyik legszebb bug, amiről valaha hallottam. Egyre több felhasználó számol be az Apple fórumain arról, hogy a Snow Leopard telepítése után az operációs rendszer - teljesen önállóan - letörli az összes személyes tartalmat a gépről. Annyi rásegítést igényel csak a…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
Na kérem, egy újabb keynote következik, ezúttal főszerepben az Apple népszerű médialejátszói és az iTunes. Meg reméljük, hogy Steve Jobs, aki legalább egy hellót magára vállal. Csaba Londonból, a Chiswell Streetről, én pedig Budapestről, a nappalimból jelentkezem. Miközben…..
Dixi World 2009.09.09 19:05:54
Filmdroid Halo 3: ODST előzetes 2009.09.05 12:45:00
Hiába várunk a Halo filmre, úgy tűnik az előkészületeknél leragadtak, Peter Jackson és Neill Blomkamp nem tudta összehozni a stúdió miatt, aztán pedig hiába érdeklődött Steven Spielberg is a produkció iránt, nem mozdultak előre egy centit sem a dolgok. No de sebaj, ha még kijön…..
Dixi World 2009.09.05 21:17:19
Címlapos üzenetben kér elnézést a nőktől és a magyaroktól a múlt heti Steaua-Újpesten kifeszített magyargyalázó transzparens ("Mennyi ideig tartja egy magyar nő a szart magában?" "9 hónapig.") miatt a román Adevarul napilap, a főcím alatt kézzel írt,…..