Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szottyerka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CreepyPark The Prowler (1981) 2019.08.09 04:44:09
Oh, azok a nyolcvanas évek! Minden neon, és élénk színekben pompázott, a rádiókból szüntelenül szintipop szólt, és ez a dicső korszak sorra-rendre gyártotta a slasher-reneszánsz alkotásait. A trendinek számító zsáner elharapódzott, majd egyre jobban az ernyedés mély mocsarába süppedt, már mindent…..
Nem kell megijedni, mert kedvenc zenekaraitokat fogom kifikázni. Akármennyire is fáj, ez az igazság. A csicskaság inkább csak olvasócsábító címnek mondanám, igazából olyan zenekarokat fogok előtérbe helyezni, akik mocskosul cikik, gázak, kiöregedtek, vagy csak szimplán eladták magukat. Lehet…..
Vannak listák a legszarabb dalokról, albumokról, a legjobb dalokról, jó dalokról szar előadóktól, de olyan lista, amiben azokat a nótákat gyűjtik össze, amik annyira rosszak, hogy az emberek örömmel hallgatják, főleg mert vicces, vagy csak mert egy házibuliban erre lehet a legjobbat baszatni. Ennek…..
Szottyerka 2016.12.14 21:10:38
Filmdroid Fűrész 6 poszter 2009.07.20 20:37:00
Egy mozgó poszterrel rukkolt elő a Lionsgate a Fűrész 6-tal kapcsolatban. Október 23-án kerül a film a mozikba, legalábbis Amerikában, ha tartjuk a trendet, akkor Magyarországon majd 2010-ben láthatjuk. Kevin Greutert dirigálta a produkciót és a főbb szerepekben Costas Mandylor, Mark…..
Farkasházy Tivadar mesélte egyszer egy bikaviadalról, hogy a közönség messze nem tisztelt minden torrerót, mint ahogy azt ő képzelte. Voltak kedvenceik, akiket hangosan ünnepeltek, akit viszont utáltak, azt bizony kegyetlenül kifütyülték. Farkasházyt meglepte az eset, és…..