Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baloghkitti

51 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lássukcsak! Szexhez éretlen 2012.04.10 17:29:24
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamaszok__2848441-en-vagyok-maradi-vagy-valoban-nem-normalis-ha-egy-13-eves-kislany-nemi-eletet-eA panasz:"beszélgettem sógornőmmela minap,és szóba került a kislánya. én félve kérdeztem,h nem tart attól h a barátja-aki 15…..
A pénz életünk egy olyan eszköze,amivel sok mindent megkaphatunk vagy éppen elveszthetünk.A pénzzel lehet kifizetni a munkaerőt.A dolgozó embernek fontos,hogy pénzhez jusson,ugyanis valamiből ki kell tudni fizetni a számlákat,az adókat és el kell tartani egy családot.Ez nagy kiadást…..
Lássukcsak! Lássuk csak! 2012.04.09 19:57:00
Üdv.!:)Ez a blog sok mindenről fog szólni.De majd meglátjátok.Olvasgassatok:)..
HOGYAN VÁLIK EGY ÁTLAGEMBERBŐL MÉDIAHEKKER? Nolik Antal vagyok. Hobbiíró. Egykötetes önköltséges ponyvaíró. Nem író, ami lentebb egyértelművé válik. Üdvözlöm az egybegyűlteket. Andrisé, majd „Andrisé” után, íme az én történetem: Családi…..
baloghkitti 2010.07.06 12:09:55
@kicsi bogár: igazad van! egyszerűen nem értem az ilyen embereket,és nem is szándékozom megérteni...:S:S történne meg az ilyen emberekkel az,ami azokkal az ártatlanokkal megtörtént..
Kitti blogja NINCS TOVÁBB,VÉGE! 2010.04.30 20:41:00
 Ezt a blogot nem írom tovább,beleuntam:( vagy ha néha írok is majd bejegyzéseket az is csak azért lesz,mert unatkozok xĐ:P   NINCS TOVÁBB,VÉGE!:(..
Kitti blogja Felvettek:) 2010.04.30 20:31:00
 Gondoltam írok valamit,mertmár régen írtaam:P Gondolom a Krisztinek is hiányoznak az írásaim xĐ Ugye,Kriszti?:P remélem igen.xĐSzóval szeretném közölni,hogy felvettek a SZENTGYÖRGYIBEEE:D jajdejóóó:P ....remélem nem fogom átkozni azt a napot,mikor felvettek:P már 2…..
 Szóval hamarosan megérkeznek a levelek a középiskoláktól,pontosan 2010.április 26.-áig kell a levelet kiküldeniük.Vagy házhoz küldik,vagy az általános iskolához.Ha elfogadó levelet kapsz...Örülhetsz,felvettek!Mostmár csak az a lényeg,hogy ne bukj meg,vagy ne ronts túl…..
Kitti blogja Választás 2010 2010.04.12 19:25:00
Nyert a FIDESZ!!Vagyis Orbán Viktor szerint nem a FIDESZ nyert,hanem Magyarország.Lesz talán szebb jövő,ha végre normális kormány van a porondon.De mivel senkinek sem szeretném megsérteni az álláspontját,ezért mindegyik pártról mondok jót és rosszat is.FIDESZ:-Orbán Viktor…..
Kitti blogja Fényképezőgép 2010.04.12 19:12:00
 Na helo!!Újra jelentkezem áprilisban,ezúttal azzal a céllal,hogy hirdessem az interneten a "régi" fényképezőgépemet.Szeretném eladni.Típusa:Kodak Easy Share C330   Erőforrás:ceruzaelemHozzá tartozik:Energizer elemtöltő+2 db Panasonic elem+USB csatlakozó…..
 Egy ismerősöm,végülis már barátnőm,illetve tulajdonképp lelkitársam.......már 3 és fél éve ismerem,és nagyon megszerettem,ragaszkodok hozzá.Férje van,gyereke van(kislány,5 éves).Nincs rám rossz hatással,sőt egy kicsit visszafog.Elmesélte fél életét,és sokkal többet…..
 A www.gyakorikerdesek.hu-n ez történt velem..Kérdezte egy nő,hogy..."Győrben tudtok ajánlani jó női fodrászt?Kb. 2-3ezer ft-ot szánnék a hajvágásra, de ha olyan nagyon jó lehet több is. Inkább fiatalabb (max. 30 év körüli) fodrászt keresnék, de lehet ez hülyeség.…..
 "Igazságtalan az élet..." --1 hete folyamatosan ezt érzem.Minden tanár benyal egy lánynak,aki engem szekál.Nem is a lány nyal a tanároknak!Ez kissé érdekes...
Kitti blogja Időjárás 2010.03.20 21:45:00
 Ma-->2010.márc.20.<-- van,és ma Kónyban nagyon jó idő volt,sütött a nap,csiripeltek a madarak.Megjött a tavasz,én így hiszem,remélem,hogy mostmár semmi havas meglepetésben nem lesz részünk.Hamarosan órát kell állítani,azt hiszem talán 1-2 hét múlva,de ez még…..
 Biztos vagyok benne,hogy sok magyar lakos észrevette már,hogy Magyarország helyzete sokat romlott a válság alatt.De akkor tekintsünk is bele ebbe a válságba.A boltokban/ruha,étel,ital/?......sok dolog drágább......valami nagyon rossz,és valami jó minőségű-DE ÁLTALÁBAN NEM…..
 Ijesztő youtube:Felhasználónév:666A 666 az ördög,sátán száma.Egy bizonyos csillag 6 mini háromszögből áll,a szögek 60°-osak,és ugye egy ilyen kis mini háromszögnek mind a három szöge hatvan fokos,tehát:60°;60°;60°-6;6;6;-ha elvesszük a nullákat,és így…..
Amikor megláttam,nagyon örültem neki.Felugrottam a forgószékemből,hogy elmondjam mindenkinek,hogy mit láttam,és hogy az energia meg az adrenalin szintem csökkenjen. AZ IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉKBEN A SZENT-GYÖRGYI(GYŐR) SZAKKÖZÉPISKOLÁBAN A 13.HELYEN VAGYOK,UGYANEBBEN AZ…..
Kitti blogja Ráérzés 2010.03.10 21:19:00
 Nos hát,eljött annak az ideje,hogy leírjam egy álmomat.4-5 héttel ezelőtt az a furcsa álmom volt,hogy elmentem valamiféle vizsgára,mert időpontot kaptam este hét órára.Az egyik tanárom vizsgáztatott volna,de aztán neki valami hirtelen közbejött,és az álomnak hirtelen…..
Kitti blogja Designváltás! 2010.02.25 22:13:00
 Design-t változtattam,mert úgy gondoltam,hogyha tavasz van,akkor az oldal is kivirágzik..rügyezni fognak a fák,olvad a hó,jön a szerelem(remélem,de már nem hiszek benne).Úgyhogy örömömre kis tavaszi design..hogy a tavaszi szél ne csak vizet árasszon,hanem új design-t is…..
Kitti blogja Tavasz^^ 2010.02.25 22:11:00
 BEKÖSZÖNTÖTT A TAVASZ!Kijelenthettem ezt bátran,hiszen az már biztos,hogy hó nem fog esni itt Győr-Moson-Sopron megyében,viszont az biztos,hogy egyre jobb és jobb idő lesz.Most februárban még kell a téli kabát,de március 5-10. környékén már nyugottan lehet tavaszi…..
 Ma így oktatják.....a matekot:bejön a tanár,megkérdezi,hogy mi volt a lecke,aztán feladatokat oldunk meg közös erővel.A tanár próbál magyarázni,miközben megoldjuk a feladatokat,de van,amikor félresikerül,vagyishogy nem értjük meg.De nem a magyarázatot nem értjük,hanem…..
 Így módosítanék az oktatási rendszerben:A készség-tantárgyakat egybevonnám,például így:technika-rajz,ének-testnevelés.A tanároknak egységes fizetést rendelnék el.A készség tantárgyak közül az ének-testnevelést több órában tartatnám.Több korrepetálást tartatnék…..
 Ami külföldön van,az itt nincs.Ami itt van,az külföldön nincs!Szóval olvasgattam néhány blogot...http://kanadapontmost.blogspot.com/2009/09/az-altalanos-iskolarol.htmlhttp://londoners.blog.hu/2009/02/12/elet_egy_londoni_iskolaban_magyar_tanarno_szemszogebol..és arra jutottam,hogy a…..
Sokat olvastam már erről én is,hogy a felvételivel kapcsolatban kinek és mi a véleménye.Az enyém ez:A matekban sok volt a szöveg,kevés az idő.És mire megértettem,addigra letelt kb. 5 perc-és mindez csak 1 feladat volt.13 pontot értem el matekból,nem szégyellem.Aránytalanul nehéz…..
Néhány idézet karácsony alkalmából a bloggereknek és az olvasóknak(ajándékba): "Havat terel a szél az erdőn, mint pehely-nyájat pásztora, s néhány fenyő már érzi sejtőn, miként lesz áldott-fényű fa, és hallgatózik. Szűz utakra feszül sok…..
 Ezt a könyvet kaptam karácsonyra:Alyson Noel:Blue moon(Kék hold)Eléggé meglepődtem,mikor unokatesómék egy könyvvel és a francia manikűrös készlettel ajándékoztak meg.Örültem neki.De hogy hogyan kapcsolódik a könyv és a francia manikűr egymáshoz,először nem is…..