Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kozelkeletblogger

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mert értelmes hülye viccet már hallottam. De ennek még értelme sincs"Boncz Géza  Ismét magyar terroristák tűntek fel a sajtóban, és habár  dicső kormányunk és rendőrségünk e témában lezavart színjátékával jobban ég, mint anno a Reichstag, kis hazánk…..
kozelkeletblogger 2009.07.31 14:29:20
@Czelder Orbán: hogy "Hogy muzsikál a helyi rendőrség az új feladatkörben?"

szerintem elég szarul. az Al-Jazeera mai hírei szerint pl a tegnapi mecsetek elleni robbantássorozatban 27-en haltak meg. és ezenkívül még sok ilyan volt az elmúlt hetekben.

ja, és most, h az amcsik visszavonultak a bázisaikra, az iraki rendőrök hurcolják el és kínozzák meg saját honfitársaikat...
 Az Al-Kaida az Iszlám Maghrebben (AQIM – a terrorszervezet észak-afrikai ága) és az afganisztáni tálibok keményen elítélték Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök azon kijelentését, amely szerint a burka (a muzulmán nők által viselt, egész testet lefedő ruházat)…..
Jemen újra az Al-Kaida menedékévé válhat – állítja a Washington Institute for Near East Policy, amely felhívja a figyelmet, hogy ugyan a terroristacsoport tagjai az afganisztáni és pakisztáni hadszíntereken komoly veszteségeket szenvedtek, a jemeni és amerikai hatóságoknak az…..