Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Prise

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter hatalmas felfordulással találta szembe magát a Aréna Pláza mozijában - nem működő automták, bezárt pénztárak - ahol végül a lefoglalt szuper jegyek helyett az utolsó pillanatban az első sorban jutott csak hely. Ezek után szerinte egyszerűbb lenne gépekkel helyettesíteni a…..
Nem is az röhejes, hogy az RTL párkeresős realityt indít Edittel, hiszen az Editek, Győzikék, Pákók, Benkők azért vannak, hogy reality készüljön velük (mondjuk nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban az Editek is másképp néznek ki). A vicc inkább az, hogy…..
A szimpatikus sorozatgyilkos történetének negyedik évada nézőcsúccsal, 2.6 millió nézővel búcsúzott a képernyőtől (nyugi, lesz folytatás), ami nemcsak a Dexter szempontjából, de a Showtime történetében is mérföldkő volt: soha ennyien élőben nem néztek még eddig egyetlen…..
Szkeptikus blog Ember a Holdon? 2009.07.20 07:10:00
Harminchét éve nem járt ember a Holdon! Soha nem járt ember a Holdon! A ma élők milliárdjai – a negyven év alattiak – számára a két állítás közötti különbség nem tűnik nagynak. A Hold ma is ugyanolyan távolinak és elérhetetlennek tűnik, mint a hatvanas években. Ez mintha azoknak az elméletét…..
Mr.Prise 2009.07.20 16:24:46
@molnibalage:
A 640k-s dolgot Bill Gates nem mondta:
en.wikiquote.org/wiki/Bill_Gates#Misattributed

Tudom te nem írtad, hogy ő mondta, de mivel túl sokan tévesen tudják (sokáig én is), gondoltam megragadom az alkalmat az igazság hirdetéséhez ;-)