Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fecske21

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lebukott Csepel fideszes alpolgármestere, aki egyúttal országgyűlési képviselő is.  Alig néhány napja írtuk meg: Borbély Lénárd ellen eljárást indított a XX., XXI. és XXIII kerületi bíróság, de az alpolgármester képviselői mentelmi joga mögé bújva menekül az…..
Fecske21 2010.11.12 15:28:47
A mohósága határtalan a XXI. kerületi Fideszes vezetésnek. Míg a fővárosban Tarlós István csapata a politikai kultúra íratlan szabályainak megfelelően a pénzügyi ellenőrző bizottság elnöki tisztét a legerősebb ellenzéki pártnak, vagyis az MSZP-nek adta, Németh Szilárd…..
  A Csepelen hatalomra került fideszes vezetés első dolga a XXI. kerület közéleti lapjának, a Csepel újságnak a felszámolása volt. Az október 12-én megtartott alakuló képviselő-testületi ülésen a választás után többségbe került fiatal demokraták fiatalosan,…..
Miklósnak nem jött be a szombati vihart követő ingyenes időutazás, kérné vissza a leolvadt lazacsteakek árát. Soroksáron elég sok helyen 18 órán keresztül ülhettek áram nélkül, mert az ELMŰ-nél hétvégén nem veszik fel a telefont: A szombati viharral kapcsolatban írok.…..